Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. september 2021

Elegantné jesenné vrstvenie

Jednou z výhod jesene je to, že nám umožňuje experimentovať s módou. Kombinovať môžeme najrôznejšie kúsky, pričom viaceré vrstvyvôbec nie sú problém, práve naopak, sú žiadané.

Elegantné jesenné vrstvenie

Jednou z výhod jesene je to, že nám umožňuje experimentovať s módou. Kombinovať môžeme najrôznejšie kúsky, pričom viaceré vrstvyvôbec nie sú problém, práve naopak, sú žiadané. Tieto stylingové triky b udú vašim skvelým pomocníkom počas celej jesene. 

Sako & polo & tielko

Niektoré jesenné rána a večery si vyžadujú pokojne aj tri vrstvy, zatiaľ čo okolo obeda nám môže stačiť len jedna. Pre takéto prípady je tento outfitový vzorec ako stvorený. Biele tielko sa hodí ku všetkému, pletená, prúžkovaná polokošeľa je ako sentimentálna spomienka na leto a neutrálne sako je ideálna, multifunkčná vrchná vrstva.

@hannamw

Trench coat & sveter & košeľa

Outfit, ktorý využijete vo svojej každodennej rutine, no zároveň nikdy nebudete pôsobiť nudne. Môžete experimentovať v kombinovaní rôznych textúr, farieb či vzorov, no krok vedľa neurobíte ani klasickým mixom neutrálnych farieb a nadčasových strihov.

basictouch@basictouch

Pletený top & košeľa & sveter

Jeseň je ako stvorená na nosenie najrôznejších pletenín a navyše všetko, čo je pletené je mimoriadne trendy. Skombinovať tak môžete pletené tielko, ktoré ste nosili aj v lete, na vrch natiahnite obyčajnú bielu košeľu a pokiaľ si to počasie vyžiada, cez ramená prehoďte ešte sveter. Všetko laďte tón v tóne alebo stavte na monochromatický look zo základných farieb.

mariakragmann@mariakragmann

Foto: Instagram

1110

Súvisiace články