Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. september 2021

Ako kombinovať ružovú farbu?

Sympatická Nemka Leonie Hanne je ako real-life Barbie. Blond vlasy, skvelá figúra a dokonalý šatník.

Ako kombinovať ružovú farbu?

Sympatická Nemka Leonie Hanne je ako real-life Barbie. Blond vlasy, skvelá figúra a dokonalý šatník. S módnou to jednoducho vie a aj napriek tomu, že často nosí práve ružovú farbu, jej outfity vždy vyzerajú štýlovo a chic. Ak by mal teda niekto dávať lekcie, ako nosiť ružovú farbu, mala by to byť ona.

S oranžovou

Oranžová je univerzálna farba, ktorá sa dá vynosiť počas každého ročného obdobia. Je skvelou farbou na kombinovanie s ružovou pretože obe majú v sebe červený základ, čo im dodáva na hĺbke. Spolu pôsobia ako sladký sorbet, vytvárajú výrazný, avšak netypický efekt, ktorý každú nositeľku prežiari.

trendy móda ružová outfit inšpirácia trendy jesenná@leoniehanne

So zelenou

Ružová a zelená môže byť na jednej strane veľmi odvážna a neprehliadnuteľná kombinácia, no na tej druhej ide o veľmi sviežu a ženskú kombináciu. Skombinovať môžete rôzne odtiene, či už neónové alebo patelové, podľa toho, aký výsledok chcete dosiahnuť. Leonie v tomto prípade skombinovala jedovatú zelenú, pastelovú ružovú a ešte aj fuksiovo ružovú.

1@leoniehanne

S bielou

Stávka na istotu. Biela sa hodí ku všetkému vrátane ružovej. Ak teda máte chuť na túto farbu, no chcete dosiahnuť nadčasový, tlmený efekt, vyberte si bielu. Aby váš outfit nepôsobil príliš nevýrazne alebo infantilne, dajte si záležať na výbere materiálov. Leonie to dosiahla vďaka sofistikovanému tvídu.

3@leoniehanne

S hnedou

Hnedá je typickou jesennou farbou a ideálny pár tvorí práve s najrôznejšími tónmi ružovej. Spoločne pôsobia maximálne elegantne a veľmi sofistikovane. Spojiť do jedného outfitu môžete aj niekoľko odtieňov hnedej a ružovej a vždy budete pôsobiť veľmi vkusne.

6@leoniehanne

S modrou

Ružová a modrá sú skvelý pár pretože skombinovať môžete najrôznejšie odtiene, od neónových, studených až po teplejšie a pastelové. Pôsobia kontrastne, no pritom žensky. Ak chcete staviť na istotu, choďte do tlmených, pastelových tónov.

2@leoniehanne

So žltou

Žltá v kombináciu s ružovou môže byť veľkou výzvou pretože ide o dve pomerne výrazné a žiarivé farby. Opäť platí, že kombinovať môžete aj jemné aj výrazné farby, no pokiaľ chcete ísť na to postupne, vyskúšajte kombináciu v detailoch. Výrazný, dominantne ružový outfit doplňte žltým detailom alebo naopak.

5@leoniehanne

 

Foto: Instagram

2749

Súvisiace články