Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. september 2021

5 výrazných farieb na jeseň

Jeseň je už tu, no to neznamená, že musíte automaticky siahať iba po neutrálnych tónoch hnedej, sivej či čiernej. Vyberte si výrazne farby, s ktorými zvládnete jesenné obdobie so štýlom a hravosťou.

5 výrazných farieb na jeseň

Jeseň je už tu, no to neznamená, že musíte automaticky siahať iba po neutrálnych tónoch hnedej, sivej či čiernej. Vyberte si výrazne farby, s ktorými zvládnete jesenné obdobie so štýlom a hravosťou. Tieto farby sú na jeseň ako stvorené.

Kobaltová

Farba, ktorá nie je úplne typickou jesennou voľbou, avšak pôsobí mimoriadne sofistikovane a zároveň nevšedne. Jednoducho sa kombinuje s inými výraznými, ale aj neutrálnymi farbami. Okamžite rozjasní akýkoľvek outfit, ale aj sivé jesenné dni.

@smythsisters

Oranžová

Oranžová je farbou, ktorá sa dá využiť v každom ročnom období. Na jeseň je ako stvorená práve kvôli tomu, že sa dá nosiť namiesto bordovej a hnedej, avšak s tým rozdielom, že je o niečo zaujímavejšia. Skvelo sa však kombinuje aj so spomínanými farbami.

lissyroddyy@lissyroddyy

Hroznová

Ak máte náladu na niečo menej typické, ale zároveň nenútené, siahnite po fialovej, ktorá vám pripomenie zrelé hrozno. Ide o neokukanú, no príjemnú a sofistikovanú farbu, ktorá ozvláštni každý šatník. Využiť ju môžete v detailoch alebo v celom outfite.

slipintostyle@slipintostyle

Zelená

Obsesia zelenou sa nekončí ani na jeseň. Vybrať si môžete akýkoľvek odtieň, zelená bude aj túto sezónu hitom. Je síce odvážna, avšak takmer každému pristane. Ideálnou voľbou v tomto prípade sú košele alebo šaty či sukne.

leoniehanne@leoniehanne

Barbie ružová

Farba tohto leta, ružová, takisto vládne jeseni. Nezabudnite ju preto do svojho šatníka priniesť aj vy. Výrazné odtiene ružovej skvelo rozžiaria každý outfit, vytvoria nežný, dievčenský efekt a zároveň sa jednoducho kombinujú.

graceleaminha@graceleaminha

Foto: Instagram

887

Súvisiace články