Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. september 2021

H&M uvedie kolaboráciu s Iris Apfel!

Značke H&M sa opäť pdoarilo posunúť svet kolaborácii na nový level. Dokázala to vďaka prirpavovanej spolupráci s legendárnou módnou ikonou Iris Apfel!

H&M uvedie kolaboráciu s Iris Apfel!

Značke H&M sa opäť pdoarilo posunúť svet kolaborácii na nový level. Dokázala to vďaka prirpavovanej spolupráci s legendárnou módnou ikonou Iris Apfel! Značka to oficiálne predstavila počas New York Fashion Weeku, kde zároveň spolu s Iris oslavovala jej 100.narodeniny!

Módna ikona Iris si svet získala svojim unikátnym štýlom, ktorý je výnimočný a nenapodobiteľný. Inšpiráciou pre milovníkov módy je už niekoľko dekád a teraz svoj vkus a cit pre módu pretaví aj do kúskov v spolupráci s H&M.

2005 Brid 2 min

Podniakteľka, interiérová dizajnérka, módna návrhárka a módna ikona známa jej výnimočným štýlom, výraznými doplnkami a kreatívnymi outfitmi prinesie svoj štýl do kolekcie H&M, ktorá sa dostane do predaja v roku 2022. Tešiť sa môžeme na jej excentricitu a uvoľnenosť, ktorú do módy prináša. Podľa Iris je móda totiž zábava a spôsbo sebavyjadrenia.

2005 bird ILL 2 glasses min  2005 bird ILL 520glases min 

Medzi kľúčovými kúskami môžeme čakať ladiace sety, kvetinové kostýmy, volánové šaty a množstvo farieb, textúr a ich kombinácie, ako aj najrôznejšie doplnky, ktoré v outfitoch Iris jednoducho chýbať nemôžu. Skvelou správou je aj to, že všetky materiály v tejto kolekcii boli získané z udržateľných zdrojov a vyrobené boli vo filozofii cirkulárnej ekonomiky.
“Myslím si, že H&M je úplným priekopníkov vo svojom biznise, čo sa mi páči! Milujem vytvárať exkluzívny štýl pomocou dostupných kúskov, a H&M je v tom najlepšie,” povedala Iris.

Foto: H&M

1128

Súvisiace články