Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. august 2021

3 must-have kúsky do prechodného počasia

Koniec leta je pomaly tu a počasie si z nás v tomto období navyše zvykne aj poriadne strieľať. Vonku to nepripomína leto, ale skôr neskorú jar, čo znamená, že rána nás častokrát zobúdza sychravé počasie a večer nás čaká skorá tma.

3 must-have kúsky do prechodného počasia

Koniec leta je pomaly tu a počasie si z nás v tomto období navyše zvykne aj poriadne strieľať. Vonku to nepripomína leto, ale skôr neskorú jar, čo znamená, že rána nás častokrát zobúdza sychravé počasie a večer nás čaká skorá tma. Na takéto počasie, ktoré sa len ťažko dá klasifikovať do letnej alebo jesennej sezóny, sa zídu tieto tri kúsky.

@aimeesong

Oversized košeľa

Tento kúsok sme si zamilovali už počas leta a na jeseň teda nemáme dôvod ho veľmi odkladať. Perfektne sa kombinuje takmer s hocičím a je to ideálny prvok na kreatívne vrstvenie. Pokojne teda košeľu využite ako vrchnú vrstvu, napríklad prehodenú cez tielko alebo šaty. Skvelo sa hodí ku džínsom, ku koženým nohaviciam alebo ku rôznym sukniam. Nehovoriac o tom, že využiť sa dá pri rôznych teplotách, od ranných 10 stupňov až po poobedných 20.

anoukyve@anoukyve graceghanem2@graceghanem smythsisters@smythsisters

Predĺžené sako

Viete, že sa pomaly blíži jeseň, keď už zo šatníkov vyťahujete svoje obľúbené saká. Tento kúsok však využijete ešte pred oficiálnym príchodom jesene, pretože sa skvelo hodí ku šortkám, mini sukniam aj šatám a mnohým ďalším letným kúskom. Predĺžené alebo oversized sako je skvelé v tom, že vám poskytne skvelú vrchnú vrstvu, ktorá vás zahreje a v prípade, že máte na sebe letnejšie, čiže ľahšie a tenšie veci. Zároveň je to kúsok, ktorý môžete kedykoľvek zhodiť a nebude vám zavadzať. Našou obľúbenou kombináciou je predĺžené sako a cyklistické šortky, alebo predĺžené sako a midi šaty. Kombinvoať sa však dá na takmer nekonečné množstvo spôsobov.

camilacoelho@camilacoelho  anoukyve2@anoukyve  veronicaferraro@veronicaferraro 

Vesta

Určite ste si všimli, že vesty v rôznych štýloch zaznamenávajú obrovský nárast v popularite. Nosia sa pánske, kostýmové, pletené, háčkované, s gombíkmi či oversized. Pre módu v prechodnom období vesta teda predstavuje ideálny, dokonca kľúčový kúsok. Nosiť sa totiž dá ako hlavná vrstva, ale aj vrchná vrstva, ktorá poskytne extra dávku tepla. Vesty môžete kombinovať so šatami, blúzkami, rôznymi tričkami či topmi. Nemusíte sa dokonca ani zamýšľať nad voľbou, pretože sa nosí skutočne takmer všetko. Veľmi obľúbeným kúskom však je práve pánska košeľa v jemne oversized strihu, ktorá sa dá veľmi efektne skombinovať napríklad s klasickými džínsami. Alebo skúste prehodiť pletenú vestu cez obľúbené letné maxišaty.

graceghanem@graceghanem sisterhoodthe@sisterhoodthe lissyroddyy@lissyroddyy

Foto: Instagram

1232

Súvisiace články