Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. august 2021

Elegantné letné outfity

Vytvoriť elegantný outfit na každodenné nosenie nemusí byť vôbec náročné. Nepotrebujete na to nič špeciálne ani tie najluxusnejšie dizajnérske kúsky.

Elegantné letné outfity

Vytvoriť elegantný outfit na každodenné nosenie nemusí byť vôbec náročné. Nepotrebujete na to nič špeciálne ani tie najluxusnejšie dizajnérske kúsky. Postačia vám klasické dizajn v nadčasovom duchu, ktoré správnymi kombináciami vytvoria veľmi chic efekt.

Sety

Módny svet miluje najrôznejšie sety a to z toho dôvodu, že takmer za každých okolností vyzerajú chic a elegantne. Zvoliť môžete set šortiek a košele, dlhých nohavíc a blúzky, alebo aj kombináciu sukne so zaujímavým topom.

@deborabrosa

Široké nohavice & oversized košeľa

Jedna z najjednoduchších a pritom takých efektných kombinácií. Široké nohavice stačí doplniť klasickou košeľou v oversized strihu. Nohavice zvoľte v neutrálnych, prírodných farbách a ideálne letnom materiáli akým je ľan. Košeľa sa k tomu hodí v bielej alebo svetlej béžovej farbe, prípadne s klasickými prúžkami. Nosiť ju môžete zastrčenú v nohaviciach alebo efektne zviazanú okolo pásu.

sheamarie@sheamarie

Džínsy & top

Áno, aj klasické džínsy môžu vyzerať chic. Stačí ich spravne zladiť. Jednoduchý, elegantne pôsobiaci top však džínsy okamžite vyzdvihne na nový level. Džínsy zvoľte v nadčasovom, cigaretovom strihu, ktorý sa hodí každej postave. Top môže byť blúzka, ľahký kardigán, trendy vesta alebo iný top, z ktorého cítiť eleganciu a luxusný nádych.

emitaz@emitaz

Pletené šaty

Túto letnú sezónu sme sa zamilovali do ľahkých, letnch pletenín. Tie sa nosia v rôznych formách, od šortiek či zaujímavých setov až po šaty. Takýto jednoduchý kúsok dokáže vytvoriť skutočne elegantný efekt, bez toho, aby ste potrebovali množstvo doplnkov. Siahnite však po modeli, ktorý je niečim zaujímavý, napríklad odhaleným chrbtom, zaujímavými výstrihmi či efektným viazaním.

hannaschonberg@hannaschonberg

Nohavicový kostým

Táto klasika nikdy neomrzí. V lete sa dá nosiť na rôzne spôsoby, podľa toho, na akú príležitosť sa chystáte. Nohavicový kostým pozostávajúci z dobre padnúcich širokých nohavíc a predĺženého saka kvytvára elegantný efekt, ktorý využijete do práce, ale aj na letné večere. Pod sako stačí hodiť zaujímavú braletku alebo crop top a na nohy sandále.

jourdansloane@jourdansloane

Foto: Instagram

1009

Súvisiace články