Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. august 2021

Outfity inšpirované dovolenkovými destináciami

Koniec leta sa pomaly blíži, avšak jeho duch s nami ešte môže chvíľu žiť prostredníctvom outfitom. Vytvorte zaujímavé looky, ktoré vás myšlienkami prenesú do obľúbených dovolenkových destinácií ako Amalči či St.Tropéz.

Outfity inšpirované dovolenkovými destináciami

Koniec leta sa pomaly blíži, avšak jeho duch s nami ešte môže chvíľu žiť prostredníctvom outfitom. Vytvorte zaujímavé looky, ktoré vás myšlienkami prenesú do obľúbených dovolenkových destinácií ako Amalči či St.Tropéz.

Toskánsko

Rustikálny duch, romantika a moderné detaily. Presne tak si väčšina z nás predstavuje Toskánsko. Na outfit inšpirovaný týmto miestom budete potrebovať romantické šaty vo vami preferovanej dĺžke, s jemne romantickým nádychom. Do vlasov uvižate šatku, ktorá pridá looku moderný nádych.

@weworewhat

Mykonos

Mykonos je party miesto, v ktorom to žije tými najštýlovejšími podnikmi a trendy ľuďmi. Outfit ako vystrihnutý z tohto prostredia vytvoríte efektnými šatami doplnenými jednoduchými sandálmi a statement kabelkou. Dokonalý look na posledné letné žúrky.

camilacoleho@camilacoleho

Lisabon

Mestský cool outfit ako vystrihnutý z Lisabonu vytvoríte z klasických kúskov. Mesto v sebe prepája unikátnu historickú atmosféru s hip, kozmopolitným prostredím, ktoré tu postupne naberá na obrátkach. Potrebovať budete rovné džínsy alebo nohavice a oversized košeľu! Na nohy už len hoďte pohodlné sandále.

sincerelyjules@sincerelyjules

Sardínia

Old money a glamour sa stretávajú na nádhernej Sardínii, ktorá sa môže chváliť neuveriteľne nádherným morom, honosnými marínami a nákupnými uličkami. Má však nenútene boho nádych, ktorý do svojho outfitu môžete priniesť pomocou moderných háčkovaných kúskov a klobúkom. Podľa jednotlivých kúskov sa takto môžete vybrať do práce aj na obed do mesta.

veronicaferraro @veronicaferraro

Amalfi

Dych-berúce Amalfi si doslova žiada aspoň trochu drámy, ktorá krásne doplní jeho nenapodobiteľné výhľady. Stavte na šaty vo výrazných farbách a zaujímavých siluetách. Skvelou voľbou budú napríklad maxi šaty vo voľnom strihu. Nezabudnite na efektné doplnky a pohodlné topánky!

leoniehanne@leoniehanne

Cranz Montana

Aj horský štýl môže byť trendy! Dôkazom toho je outfit, ktorý predviedla Caroline vo švajčiarských horách. Luxusne-rustikálnu atmosféru vyzdvihla romanticky pôsobiacimi šatami s retro prvkami a dolnkami v prírodných tónoch. Kombinácia bielej a hnedej skvelo zapadla do prostredia a zároveň vytvorila jemne moderný vzhľad.

carodaur@carodaur

Barcelona

Mestský look inšpirovaný Barcelonou môže vyzerať aj takto. Katalánska kráska oplýva unikátnym ruchom, ktorý tvorí umelecké prostredie, architektúra a množstvo chic podnikov. Skvelo sa k nemu hodí minisukňa doplnená ladiacim sakom a sandále s viazaním na dotvorenie moderného štýlu. Čierno-biela kombinácia je svieža a zároveň nadčasová.

clairerose@clairerose

St. Tropéz

Jedna z najexkluzívnejších destinácií v Európe, ktorá má však aj výrazne nedbalý podtón. Ako teda vytvoriť nedbalo-elegantný look. Skombinujte klasické kúsky v podobe maxi sukne a korzetového topu. Pridajte však pohodlné, moderné sandále a výraznú kabelku pre extra efekt.

xeniaadonts@xeniaadonts

Foto: Instagram

897

Súvisiace články