Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. august 2021

Letné outfity na každý typ výletu

Každá destinácia má svoju špecifickú atmosféru. Niektoré miesta zaváňajú históriou, iné kozmopolitným ruchom, ďalšie zase prírodnou romantikou.

Letné outfity na každý typ výletu
Každá destinácia má svoju špecifickú atmosféru. Niektoré miesta zaváňajú históriou, iné kozmopolitným ruchom, ďalšie zase prírodnou romantikou.

Prispôsobiť sa im voľbou svojich outfitov ešte väčšmi podčiarkne ich prirodzenú náladu. Inšpirujte sa týmito 7 outfitmi, ktoré sú ako stvorené pre špecifické typy výletov alebo dovoleniek.

Romantika na vidieku

Rustikálna chatka uprostred prírody, uvoľnená atmosféra a maximálny pokoj. Vidiek má jednoducho čaro. K takémuto typu výletu sa skvelo hodia praire šaty, háčkované kúsky, ktoré sú momentálne veľmi trendy, ale aj farebné výšivky zdobiace blúzky, sukne či šaty.

@theindiaedit

City Break

Návšteva vášho obľúbeného mesta môžete vyzerať takto štýlovo, stačí, keď siahnete po trendy kúskoch ako minisukňa a tú doplníte zaujímavou blúzkou. Takáto sukňa skvelo vynikne napríklad s košeľou s krátkym rukávom, crop blúzkou alebo inou, modernou variantou.

emmanuellek @emmanuellek_

 

Umelecké vyžitie

Galérie, múzeá a zaujímavé výstavy, ktoré chcete počas svojho výletu či dovolenky obehnúť, si doslova žiadajú zaujímavý, chic outfit. Túto sezónu ho vyriešite veľmi jednoducho, pretože môžete siahnuť po zaujímavom sete. Môže ísť o kombináciu šortiek a topu, sukne a blúzky alebo braletky a dlhých nohavíc. Do umelecko-historického kontextu takto skvelo zapadnete.

salome.mory@salome.mory

 

Beach Mood

Chic hotel v prímorskej destinácii s doslova žiada aj štýlový šatník. Háčkovanými kúskami nikdy nič nepokazíte pretože za každých okolností pôsobia dovolenkovo, uvoľnene a trendy. Nosiť sa pritom dajú nielen na pláž, ale aj do reštaurácií, barov či beach clubov. Extra detaily dotvorte zaujímavými šperkami a doplnkami.

camilacoelho@camilacoelho

 

Chic turistika

V horách takisto môžete vyzerať štýlovo a pritom vôbec nepotrebujete nič špeciálne. Stačí, keď siahnete po cyklistických šortkách, doplníte ich zaujímavým crop-topom alebo športovou podprsenkou a v prípade potreby na vrch prehodíte jednoduchú košeľu. Pri náročnejšej túre nezabudnite na vhodnú obuv a doplňte ju hrubými ponožkami v retro štýle.

xeniaadonts@xeniaadonts

 

Historické objavovanie

Na potulky mestom a historické objavovanie sú ako stvorené turistické sandále, ktoré sú nielen stále veľmi trendy, ale sú aj praktické na celodenné chodenie. Doplniť ich stačí zaujímavými ľanovými šatami, ktoré sú vzdušné, jednoduché a elegantné. Ak nie ste na šaty, stavte na ľanový set tón v tóne.

carodaur@carodaur

Poolside

Ču už sa chystáte na lokálne kúpalisko, do trendy beach clubu alebo len k hotelovému bazénu, váš outfit môže byť stále štýlový. Pomôžu vám v tom široké nohavice, multifunkčný kúsok tejto sezóny. Zladiť ich môžete s jednodielnými plavkami alebo bikinovým topom. Ladiť môžete tón v tóne alebo vytvorte oku-lahodiace farebné kombinácie.

cassdimico@cassdimico

Foto: Instagram

1121

Súvisiace články