Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. august 2021

Leto v kalifornskom štýle

Kalifornia je domovom mnohých módnych trendov a bezpochyby sa v nej nachádza vysoká koncentrácia štýlových žien, ktoré to s módou jednoducho vedia. Oversized biela košeľa Ak by sme mali vybrať jediný must-have kúsok tohto leta, bola by nim jednoduchá, klasická biela košeľa.

Leto v kalifornskom štýle
Kalifornia je domovom mnohých módnych trendov a bezpochyby sa v nej nachádza vysoká koncentrácia štýlových žien, ktoré to s módou jednoducho vedia.

Oversized biela košeľa

Ak by sme mali vybrať jediný must-have kúsok tohto leta, bola by nim jednoduchá, klasická biela košeľa. Nejde o žiadnu novinku a práve v tom tkvie jej krása, multifunkčnosť a využiteľnosť. Nosia ju nielen Kalifornčanky, ale aj Newyorčanky, Parížanky či Talianky.

camilacoelho@camilacoelho 

Nízke sandále

Toto leto sa nenosia vysoké podpätky, ale práve ich opak. Sandále či šľapky na plochej podrážke, ktoré sú vyzdvihnuté svojim prepracovaným dizajnom sa skvelo kobminujú s rôznymi nohavicami, šatami či šortkami. Dajte si však záležať na výbere, ktorý by mal byť elegantný a nadčasový.

sincerelyjules@sincerelyjules 

Korzetové topy

Neočakávaný návrat na scénu hlásia korzetové topy. Vďaka svojej ženskosti, sofistikovanej zmyselnosti dokážu ozvláštniť akýkoľvek outfit. Dajú sa nosiť v rámci športových lookov, ale aj tých elegantných. Ak nie ste na korzety, vystačíte si aj topmi s korzetovými detailmi, napríklad prešívaním.

alyssainthecity@alyssainthecity

Plisé

Akýkoľvek kúsok s plisovanou štruktúrou okamžite vyzerá o level luxusnejšie a elegantnejšie. Zrejme aj preto sa im túto sezónu Kalifornčanky nevyhýbajú. Vybrať si môžete kúsok podľa seba, či už sukňu, šaty, blúzku alebo nohavice.

jordanrisa@jordanrisa

Biele tielko

Niekedy sú tie najjednoduchšie kúsky najefektnejšie. To platí aj v prípade klasického bieleho tielka, ktoré je stvorené na vytváranie minimalistických, nadčasových outfitov. O jeho kombinvoateľnosti nie je potrebné rozpisovať sa, avšak na výbere konkrétneho modelu si dajte záležať. Malo by vám padnúť ako uliate.

tylynnnguyen@tylynnnguyen

Šnurovanie

Medzi tými sofistikovanejšími, ženskými a zvodnými trendami nájdete šnurovacie detaily. Ich náznaky sa objavili už počas jesene a zimy, ale teraz si ich vychutnávame naplno aj vďaka priaznivému počasiu. Šnurovačky dopĺňajú rôzne topy, sukne, ale aj svetre či šaty.

fongminliao@fongminliao

Foto: Instagram

819

Súvisiace články