Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. máj 2021

Must-have sezóny: Zvonové legíny

Kúsok, ktorý bol obľúbený v 90.rokoch aj na začiatku milénia. Možno ste ho nosili na telesnú výchovu alebo aj na diskotéku.

Must-have sezóny: Zvonové legíny

Kúsok, ktorý bol obľúbený v 90.rokoch aj na začiatku milénia. Možno ste ho nosili na telesnú výchovu alebo aj na diskotéku. Elastické nohavice zvonového strihu boli kedysi veľmi populárne. Dnes sa nosia opäť.

@shhtephs

Tento kúsok nie je síce žiadna novinka a popularite sa už teší dlhšiu dobu, no teraz po ňom siaha ešte viac štýlových žien ako kedykoľvek predtým. Nosia sa mierne rozšírené, ale aj dramaticky zvonové legíny. Kombinovať sa pritom dajú so všetkým od lodičiek a sandálov až po chunky tenisky, čo vám zabezpečuje dostatočnú škálu na vytvorenie outfitu podľa vlastného štýlu. 

Zvonové legíny sú skvelou voľbou v prípade, že milujete kalsické legíny, no chceli by ste vyskúšať niečo nové. Styling pritom môže ostať taký, aký preferujete. Skvelo sa k nim hodí napríklad oversized sako a trench coat, ale aj športová bunda či mikina. Inokedy zase postačí keď k nim hodíte obyčajné tielo alebo košeľu či zaujímavú blúzku. Stylingové možnosti sú skutočne široké a aj z tohto kúsky dokážete vytvoriť skutočne chic outfit.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

2014

Súvisiace články