Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. máj 2021

Stylingové triky, ktoré váš štýl omladia

Každá žena chce pôsobiť mlado, bez ohľadu na svoj vek. Mnohé z nás preto siahajú po najnovších vychytávkach a trendov, ktorým veria, že prinesú želaný efekt.

Stylingové triky, ktoré váš štýl omladia

Každá žena chce pôsobiť mlado, bez ohľadu na svoj vek. Mnohé z nás preto siahajú po najnovších vychytávkach a trendov, ktorým veria, že prinesú želaný efekt. Mladistvý look však nie je vždy výsledkom najnovších kúskov a luxusnej módy, ale skôr stylingu a nášho prístupu k móde. Pomocou týcho trikov budete aj vy pôsobiť vždy chic.

@nitsanraiter

Výber našich kúskov a prístup k stylingu nás môže zradiť. Častou chybou je napríklad nosenie zničených, viditeľne poškodených kúskov, ktoré nám pridajú pár rokov navyše bez ohľadu na to, aké drahé kúsky na sebe máme. Nehovoríme teraz o zanedbateľných drobnostiach, ale o výrazných poškodeniach napríklad na topánkach či doplnkoch. Voľba takýchto kúskov môže úplne zničiť celú snahu o štýlový outfit.

Retro kúsky sú momentálne takisto veľmi trendy, avšak práve tie môžu byť niekedy veľmi zradné. Keď ich chceme priniesť do nášho outfitu, vyžadujú si moderný prístup a styling. Nové retro kúsky sú už väčšinou ladené do modernejšieho štýlu, no pokiaľ vyťahujete poklady z archívov, vždy sa nad stylingom zamyslite a snažte sa vytvoriť moderné variácie.

sophiesuchan @sophiesuchan

Je jasné, že náš štýl sa v priebehu rokov vyvíja spolu s našou osobnosťou, záujmami a lifestylom. Ak sa váš štýl vôbec nemení a stagnuje, môže to pôsobiť nudne a zastaralo. Nemusíte samozrejme okamžite skočiť po každom trende, no mali by ste vnímať, čo sa vám hodí a aké kúsky vám pristanú aj v rámci meniacej sa doby.

Zaujímavé farebné kombinácie
Skvelým trikom, ktorý okamžite prinesie omladenie do každého outfitu sú zajímavé farebné kombinácie. Nemusí ísť vyslovene o divoké mixovanie tých najvýraznejších kúskov, ktoré vlastníte, ale skôr veselé kombinácie a dostatok farieb. Napríklad pastely sa hodia každému, bez ohľadu na vek.

Statement kúsky

Investovať do kúskov, ktoré s vami budú starnúť s gráciou je dôležité. Nielenže sa vám neopotrebujú tak skoro, no budete ich môcť veľmi jednoducho kombinovať v rámci meniacich sa trendov. Môže ísť o doplnky, ale aj oblečenie, ktoré aj napriek svojej nadčasovosti okamžite upútajú.

jourdansloane@jourdansloane

Kreatívne vrstvenie

Len máločo dokáže pôsobiť tak chic ako kreatívne zvolené vrstvy. Poukazuje to nielen na vašu inovatívnosť a predstavivosť, ale aj na schopnsoť premýšľať v kontexte doby. Nebojte sa preto vrstviť, kombinovať netypické kúsky a z času na čas si aj uletieť na zábavných outfitoch.

Bezstarostné doplnky

Aj keď je váš štýl skôr klasický, minimalistický či dokonca formálny, skúste ho oživiť zábavnými doplnkami, ktoré každému outfitu dodajú besztarostný nádych. Takéto detaily pôsobia v každom outfite sviežo a hravo.

leoniehanne@leoniehanne

Miešanie štýlov

Aj keď milujete svoj štýl, skúste ho z času na čas ozvláštniť niečím novým, zaujímavým alebo kontrastným. Pokojne pridajte akcent v inom štýle, čo prinesie čerstvý závan do outfitu. Berte módu ako nástroj na vyjadrenie seba a svojej osobnosti, nie ako pravidlá, ktoré je potrebné dodržiavať. Bavte sa módou v každom veku.

Foto: Instagram

1204

Súvisiace články