Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. máj 2021

Jarné doplnky na oživenie šatníka

Doplnky sú ako stvorené na oživenie našich outfitov. Nezáleží na tom, aký máte štýl alebo či ste fanúšikom doplnkov, tieto kúsky prinesú do vašich lookov dávku pozitívnej energie, farieb a štýlu.

Jarné doplnky na oživenie šatníka

Doplnky sú ako stvorené na oživenie našich outfitov. Nezáleží na tom, aký máte štýl alebo či ste fanúšikom doplnkov, tieto kúsky prinesú do vašich lookov dávku pozitívnej energie, farieb a štýlu. Inšpirujte sa.

Vzorovaná šatka

Vzorovaná šatka je veľmi multifunkčný doplnok lebo sa dá využiť na rôzne spôsoby. Dlhšie šaty využijete nielen v účesoch, ale vytvoríte pomocou nich aj zaujímavé topy. Najjednoduchším spôsobom ako ozvláštniť svoj look je uviazať ich do vlasov. Trendy sú rôzne spôsoby od pirátskeho cez čelenky alebo šaty zapletené do vrkočov či stiahnuté v drdole.

@minimidimichi

 

Veselé klobúky

Ďalším 2v1 kúskom je klobúk. Nosia sa rôzne typy a štýly, no medzi tie najpopulárnejšie stále patria rybárske modely. Tento rok siahnite po veselom, vzorovanom kúsku, ktorý má príjemný retro nádych, no zároveň pôsobí veľmi trendy. Jeho druhým veľkým benefitom je aj to, že chrániť našu pleť pred slnkom.

maggie mccormack@maggie_mccormack

 

 

Farebné šperky

Doplnky sú skvelým nástrojom na to, aby sme sa v tvorbe svojich outfitov trochu odviazali a priniesli do našich lookov viac zábavy. Farebné šperky sú ideálne na obdobie jari a leta pretože pôsobia bezstarostne a vyžarujú pozitívnu energiu. Vyberať si môžete z farebných náramkov či náhrdelníkov, ktoré pokojne medzi sebou kombinujte a miešajte.n

fiahamelijnck@fiahamelijnck

 

 

Retro gumičky

Retro objemné gumičky sú stále obľúbené, zrejme aj preto, že ležérne plnia účel zaujímavého doplnku avšak nepôsobia vôbec prehnane. Jednoducho ideálny doplnok na každodenné nosenie, ktorý môžete využiť v drdoloch, konskom chvoste a mnohých ďalších účesoch. Stavte na zaujímavé pastely alebo príjemné vzory.

maryljean@maryljean

 

 

Elegantné okuliare

Aj v trendoch medzi slnečnými okuliarmi nájdeme niekoľko retro trendov. Jedným z nich sú farebné sklá alebo retro siluety, ktoré sa tešia čoraz väčšej popularite. Takýmto spôsobom môžete do svojho outfitu priniesť náznak farieb a uvoľnenosti. Je to doplnok, ktorý využijete v rámci každodenného nosenia.

jourdansloane@jourdansloane

Foto: Instagram

792

Súvisiace články