Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 3. máj 2021

Romantické outfity do jarného počasia

Pre každého znamená romantika niečo iné. Rovnako sa líšia aj naše predstavy o romantickom outfite.

Romantické outfity do jarného počasia

Pre každého znamená romantika niečo iné. Rovnako sa líšia aj naše predstavy o romantickom outfite. Nemusí to však byť len o šatách, kvetinách a ružovej farbe, zmes sexepílu a chic štýlu môžete do svojich outfitov priniesť mnohými ďalšími spôsobmi. Inšpirujte sa zaujímavými outfitmi svetových módnych ikon a vytvorte romantické outfity na jarné rande či bežné dni.

Chic top & džínsy

Začnime menej typickou kombináciou. Aj džínsy totiž dokážu veľmi jednoducho získať na romantickom nádychu, stačí, ak ich doplníte tými správnymi kúskami. Už len zaujímavý top dokáže urobiť veľký rozdiel. Svoje džínsy tak pokojne skombinujte s off-shoulder topom, korzetovým topom alebo sexi blúzkou a ležérne romantický outfit je na svete.

@aimeesong

 

Maxi šaty

V prípade, že hľadáte niečo klasické a jednoduché, stavte na svoje obľúbené maxi šaty. Nezáleží na ich strihu, farbe či štýle, každý takýto model má v sebe dávku romantiky. Obľúbené sú modely s objemnými rukávmi v neutrálnych farbách, ktoré sú veľmi populárne na bežné nosenie, či už do práce alebo vo voľnom čase. Doplňte podľa počasia - sandálmi alebo teniskami.

chloehayward @chloehayward_

 

 

Slip sukňa & jemný svetrík

Sofistikovaná, elegantná voľba, ktorá sa vám osvedčí aj počas bežného nosenia pretože nejde o vyslovene romantický outfit. Napriek tomu pôsobí veľmi zmyselne a trendy, čo osloví aj milovníčky romantickej módy. Pre podčiarknutie ženského efektu voľte pastelové farby alebo odtiene ružovej či červenej, no nebojte sa ani neutrálnych klasík ako čierna a biela alebo prírodné tóny.

katiecung@katiecung

 

 

Tea dress

Silueta tohto typu šiat sa hodí každej postave, veku či výške. Je nadčasová, elegantná a pritom hravá, krásne definuje postavu a zvýrazňuje všetky prednosti. “Čajové” šaty pôsobia väčšinou vždy romanticky práve vďaka svojmu strihu. Ide však o veľmi ležérnu voľbu, ktorej romantickú stránku môžete utlmiť teniskami alebo naopak, podčiarknuť sandálmi alebo espadrillkami.

sabinasocol@sabinasocol

 

 

Pletený set

Pletené sety v rôznych podpách a kombináciách sú momentálne veľmi populárne. Nejde o vyslovene romantickú záležitosť, avšak vďaka svojej zmyselnosti takisto pôsobia čiastočne romanticky. Vyberať si môžete zo setu pozostávajúceho zo sukne a topu alebo svetru, ale pokojne aj z nohavíc alebo šortiek doplnených ladiacim topom/ svetrom. Jednoduché a efektné.

lilyisabellaclark@lilyisabellaclark

Foto: Instagram

811

Súvisiace články