Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. apríl 2021

Ako nosiť čiernu na jar?

Pre niekoho čierna farba predstavujú úplný základ šatníka a nadčasovú, univerzálnu voľbu. Pre iných ide zase o ponurú, nudnú farbu, ktorá sa využíva v rámci formálnejších outfitov alebo ako farba na chaldnejšie ročné obdobia.

Ako nosiť čiernu na jar?

Pre niekoho čierna farba predstavujú úplný základ šatníka a nadčasovú, univerzálnu voľbu. Pre iných ide zase o ponurú, nudnú farbu, ktorá sa využíva v rámci formálnejších outfitov alebo ako farba na chaldnejšie ročné obdobia. My si však myslíme, že čierna je ako stvorená aj na jarné dni a aj vďaka nej veľmi jednoducho vytvoríte štýlové outfity. 

@mvb

O univerzálnosti čiernej farby nemusíme veľa hovoriť pretože všetci sú si vedomí jej jednoduchej kombinovateľnosti. Mnoho ľudí sa jej však v jarnom alebo letnom období úmyselne vyhýba pretože sa im k týmto ročným obdobiam jednoducho nehodí. Pravda je však úplne opačná a práve na jar a v lete dokáže čierna získať úplne novú tvár, potebné je však vybrať si tie správne kúsky.

Tak, ako akákoľvek iná farba, aj čierna má rôzne tváre, ktoré sa odvíjajú od materiálu a štruktúry, v ktorých je využitá. Na jar a v lete samozrejme volíme jemnejšie, ľahšie materiály, ktoré zodpvoedajú počasiu a práve v týchto kúskov vyniká čierna úplne inak ako v hrubých modeloch, ktoré nosíme v zime.

Dôkazom toho, že sa čiernej nemusíme vyhýbať je aj množstvo all-black outfitov, ktoré môžeme vidieť na scoiálnych sieťach najznámejších svetových influenceriek. Túto farbu využívajú tak, aby vytvárali kreatívne a ročnému obdobiu zdopvedajúce outfity. veľmi populárnou a častou voľbou sú tak napríklad čierne široké nohavice, džínsy a ich kombinácie so sakami v rovnakej farbe. Outfit je častokrát doplnený basic tričkom alebo košeľou v bielej, čo dotvára ležérny efekt.

Pletené sety pozostávajúce z topu a sukne sú takisto na jar ako stvorené, v čiernej pôsobia veľmi elegantne, no pritom dostatočne ľahko. Jednoduché čierne tielka dodajú outfitu takisto ľahkosť a jarný nádych, pričom kombinovať ich môžete s akýmikoľvek nohavicami či sukňami v rovnakej farbe. Ak chcete staviť na maximálne ľahučké materiály, siahnite po saténe. V tomto lesklom materiáli získa čierna luxusný nádych a zároveň jemnosť.

Foto: Instagram

1012

Súvisiace články