Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. apríl 2021

Optimistické farby na jar

Jar je ako stvorená na farebné outfity. Vyberte si také, ktoré sršia pozitívnou energiou a príjemnou veselosťou, ktorá rozžiari akýkoľvek deň.

Optimistické farby na jar

Jar je ako stvorená na farebné outfity. Vyberte si také, ktoré sršia pozitívnou energiou a príjemnou veselosťou, ktorá rozžiari akýkoľvek deň. Tieto farby inšpirované šťavnatými tónmi ovocia patria túto sezónu k tým najpopulárnejším.

Citrónovo žltá

Žltá je na scénu už dlhšie, no práve jar je ideálnym obdobím, kedy ju v outfite vyskúšať. Tlmené, pastelové tóny pripomínajúce citrón sú na jednej strane žiarivé, avšak dostatočne elegantné na to, aby sa dali jednoducho kombinovať a nosiť aj pri formálnejších príležitostiach.

 @vitaliia

Mandarínková

Ak máte chuť na niečo exotickejšie, siahnite po odtieňoch oranžovej inšpiroavných mandarínkami. Trend tejto farby je takisto na scéne už dlhšie, avšak na jar je skvelá práve preto, lebo dokáže rozžiariť aj bledú pokožku a priniesť do outfitu náznak prichádzajúceho leta.

monikh@monikh 

Jablkovo zelená

Nasledujúce obdobie bude do veľkej miery patriť práve zelenej a jej najrôznejším podobám. Určite do svojho šatníka doplňte výrazné tóny jablkovo zelenej, ktoré svojou odvážnou povahou krásne spestria akýkoľvek šatník. Sú skvelou voľbou na kombináciu s neutrálnymi farbami.

xeniaadonts@xeniaadonts 

Hroznová

Farba inšpirovaná hroznom je menej typická a v outfitoch ju nevidíme až tak často. Napriek tomu je pôsobivá a veľmi chic. Kombinovať sa dá s rôznymi pastelovými tónmi, ale vynikne aj popri základných, prírodných farbách. Pôsobí elegantne a zároveň šťavnato.

lissyroddy@lissyroddy 

Malinová

Jedným z najväčších farebných hitov sezóny je ružová. Odtieň inšpirovaný sladkými malinami je preto na jar ako stvorený. V akomkoľvek outfite okamžite zaujme a hodí sa všetkým tónom pokožky. Krásne zažiari v rôznych farebných kombináciácha štýloch.

carodaur@carodaur

Foto: Instagram

1071

Súvisiace články