Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. apríl 2021

Nadčasové outfity, ktoré neprestanú baviť

Vo svete neustále meniacich sa trendov zakaždým nájdeme prvky, ktoré pretrvávajú. Neprestávajú nás baviť aj napriek tomu, že nejde o novinky, ale naopak, časom overené kúsky.

Nadčasové outfity, ktoré neprestanú baviť

Vo svete neustále meniacich sa trendov zakaždým nájdeme prvky, ktoré pretrvávajú. Neprestávajú nás baviť aj napriek tomu, že nejde o novinky, ale naopak, časom overené kúsky. Z takýchto kúskov jednoducho vytvoríte štýlové outfity, ktoré zaujmu svojim klasickým vzhľadom, ktorému nechýba štýl.

Jeans on Jeans

Ak milujete džínsy a ste fanúšikom retro štýlu, určite vyskúšajte kombináciu džínsoviny. Ku obľúbeným džínsom, napríklad aj tým trendy širokým doplňte džínsovú bundu pokojne v tej istej farbe alebo ak máte chuť na experimenty tak aj v inej. Vytvoríte tak old-school džínsový look, ktorý je momentálne veľmi trendy, no nesie v sebe chic a retro vibe.

@matildadjerf

Džínsy & sako

Nesmrteľná kombinácia a na jarné obdobie je priam stvorená. Existuje množstvo spôsobov, ako tieto dva kúsky prepojiť, no túto sezónu to vyskúšajte napríklad aj takto. Svetlomodré skinny alebo rovné džínsy doplňte koženým sakom, ideálne v príjemných zemitých tónoch hnedej alebo béžovej. K tomu vám budú stačiť už len obľúbené tenisky alebo klasické lodičky ak chcete elegantnejší výsledok.

lefevrediary@lefevrediary

Nohavicový kostým

Nohavicový kostým je dostlova synonymom girl power a nám sa páči ako sa dá využiť v rámci modernej módy. Vôbec to nie je záležitosť len do kancelárií a na dôležité biznis stretnutia, dnes využijete štýlový nohavicový kostým počas akéhokoľvek dňa a príležitosti. Pre ležérne pôsobiací výsledok stavte na kombináciu so športovým tielkom a teniskami, ak máte chuť na eleganciu, siahnite po lodičkách a blúzke.

deborabrosa@deborabrosa

Tričko + sukňa

Dievčenský, hravý outfit, ktorý môže mať takisto množstvo podôb, to je kombinácia sukne a trička. Hovoríme však a skutočne širokých možnostiach, od najrôznejších dĺžok sukní, štýlov a strihov až po nekonečné možnosti pri type trička. Túto sezónu sa nosia mini dĺžky, ktoré sa krásne hodia ku crop topom či obyčajným bielym tričkám so štruktúrou. Pokojne však siahnite aj po midi či maxi dĺžkach, po plisovaných, puzdrových modeloch, kožených sukniach či tričkách s rock’n rollovou tematikou, s krátkym či dlhým rukávom. Kombinujte a experimentujte.

charlottebridgeman@charlottebridgeman

Tepláková súprava a trenchcoat

Pokiaľ ste ešte stále na vlne domáceho oblečenia, ktorému vládnu chic loungewearové modely, využijte ich naplno aj mimo domova. V tomto prípade nebudete mať množstvo práce, pretože ku svojej teplákovej súprave stačí hodiť kalsický trench coat. Táto kombinácia sa už objavila všade od sociálnych sietí až po svetové magazíny, no napriek tomu jej nemáme dosť. Ideálna voľba na každodenné nosenie, ktorá je komfortná a veľmi štýlová.

veneti.a@veneti.a

Foto: Instagram

850

Súvisiace články