Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. apríl 2021

Spring Vibes: Jarné farebné kombinácie

Prineste do svojho outfitu jarnú atmosféru pomocou farieb. Stavte na jemné odtiene pastelov alebo naopak výrazné, trendy farby.

Spring Vibes: Jarné farebné kombinácie

Prineste do svojho outfitu jarnú atmosféru pomocou farieb. Stavte na jemné odtiene pastelov alebo naopak výrazné, trendy farby. Tieto farebné kombinácie vám pomôžu vytvoriť štýlové outfity na každodenné nosenie.

Staroružová & pastelová zelená

Krásna, elegantná kombinácia staroružovej a tlmenej zelenej má v sebe veľmi pozitívny, energický dojem. Vyniká hravosťou a ženskosťou, no pritom je nenápadne elegantná. Ideálne spojenie pre všetkých, ktorí milujú pastelové farby, no chcú vyskúšať niečo unikátne a neopozerané. Takéto spojenie farieb navyše využijete v najrôznejších typoch outfitov.

@georginalennon1

Fialová & ružová

Táto farebná kombinácia osloví každého, komu popri neutrálnych farebných trendoch chýbali farby, experimentovanie a odvážne mixovanie. Nie je to síce farebná kombinácia pre každéhoa už vôbec nie na každú príležitosť, avšak pri výbere tých správnych kúskov v týchto farbách sa postaráte o výnimočný, pútavý outfit.

hannaschonberg@hannaschonberg

Žltá & modrá

Obľúbená farebná kombinácia modrej a žltej v pastelových variáciách sa nám do veľkej miery spája s obdobím jari a Veľkej noci. Ide o klasické prepojenie farieb, ktoré nikdy nevýjde z módy a na jar je doslova iedálne. Tieto farby sú jemné, no napriek tomu žiarivé. Spoločne v jednom outfite dokážu rozžiariť aj ten najsivejší deň a do vášho šatníka prinesú dávku želeného svetla.

naaomiross@naaomiross

Modrá & marhuľová

Ďalšou jemnou, príjemnou kombináciou je prepojenie marhuľovo-oranžovej s modrou. Je to skvelá alternatíva na kombináciu s modrou džínsovinou, ktorá skvelo zastúpi rolu pastelovo modrej farby. Spojenie chladivej modrej a teplej marhuľovej pôsobí sladko a šťavnato, využiť sa pritom dá na najrôznejšie spôsoby a v rôznych typoch outfitov.

barbarakristoffersen@barbarakristoffersen

Zelená & krémová

Zabudnúť nesmieme ani na neutrálne farby, ktoré sa jednoducho kombinujú s hocičím. Krásne zapadnú aj ku populárnym odtieňom zelenej a v tomto prípade je veľmi elegantnou, no pritom chic a pútavou kombináciou krémová a machovo zelená. Harmónia medzi týmito naturálnymi tónmi pôsobí moderne a sofistikovane, avšak zároveň unikátne.

emmachamberlain okdeon@emmachamberlain / @okdeon

Foto: Instagram

1022

Súvisiace články