Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. apríl 2021

Ako nosiť baleríny túto sezónu?

Balerínky patria k veľmi rozporuplným módnym kúskom, jedna polovica ich miluje a druhá nenávidí. Ide však o mimoriadne populárny a nadčasový kúsok, ktorý sa nosí bez ohľadu na meniace sa trendy.

Ako nosiť baleríny túto sezónu?

Balerínky patria k veľmi rozporuplným módnym kúskom, jedna polovica ich miluje a druhá nenávidí. Ide však o mimoriadne populárny a nadčasový kúsok, ktorý sa nosí bez ohľadu na meniace sa trendy. Jar je ideálne obdobie na ich využitie a preto sme sa pozreli na to, ako sa túto sezónu nosia. Inšpirujte sa s nami.

Ležérne a veselo

Džínsy a balerínky sú stará dobrá klasika, ktorý nikdy neomrzí. Veselý look vytvoríte, keď ich doplníte farebným topom, napríklad svetrom. Takýto outfit využijete počas bežných dní, či už v práci alebo na jarnej prechádzke.

@juliesfi 

French Style

Baleríny sú klasickým kúskom v šatníkoch štýlových Francúzok, ktoré ich dokážu nosiť na najrôznejšie spôsoby. Jeden z tých najjednoduchších je kombinácia s prúžkovaným topom, či už tričkom, svetrom alebo blúzkou. Extra french efekt dosiahnete baretkou na hlave.

bubblyaquarius@bubblyaquarius

Romanticky

Ak už sa neviete dočkať, keď na seba konečne hodíte svoje obľúbené šaty, vďaka balerínkam s nimi vytvoríte veľmi štýlovú dvojicu. Pokojne siahnite po midi alebo maxi modeloch, ktoré budú s balerínkami pôsobiť veľmi romanticky a dievčensky zároveň

alexachung@alexachung

Chic

Štýlový, ale nenútený outfit vytvoríte kombináciou širokých nohavíc a oversized svetra alebo mikiny. Ak chcete tento outfit posunúť ešte o niečo ďalej, siahnite po balerínkach s hranatou špičkou, ktoré sú momentálne veľmi trendy.

lindatol @lindatol

Formálne

Outfit ako stvorený do práce alebo pre tých z nás, ktorí preferujú uhladenejšie a zároveň elegantne pôsobiace outfity. Skombinujte klasické kúsky ako džínsy, košeľu a trench coat v neutrálnych, základných farbách. K tomu už stačí doplniť obľúbené balerínky.

symphonyofsilk@symphonyofsilk

Foto: Instagram

811

Súvisiace články