Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. február 2021

Kožené nohavice na 5 spôsobov

Buď ich milujete alebo nenávidíte. Kožené nohavice totiž nie sú uplne najjednoduchší kúsok na nosenie.

Kožené nohavice na 5 spôsobov

Buď ich milujete alebo nenávidíte. Kožené nohavice totiž nie sú uplne najjednoduchší kúsok na nosenie. Koža je však veľmi populárnym materiál už dlhšiu dobu a zima, prípadne jar sú ideálnym ročným obdobím, kedy to s týmto materiálom vyskúšať. Kožené nohavice sú všestranným kúskom, ktorý je skvelou voľbou na experimentovanie s outfitmi. Inšpirujte sa zaujímavými lookmi svetových influenceriek.

@littleblackboots

Sporty

Ak ste si mysleli, že s koženými nohavicami sa nedá vytvoriť ležérny look, musíme vás vyviesť z omylu. Stačí pritom dať dokopy niekoľko nadčasových kúskov a športový, ale stále trendy outfit je na svete. Doplňte ich chunky svetrom alebo oversized mikinou, páperovou bundou a čižmami s hrubou podrážkou. Pre ešte uvoľnenejší vzhľad nohavice zastrčte do členkových čižiem!

leoniehanne@leoniehanne 

Minimalisticky

Z kožených nohavíc sa však dá vytvoriť aj minimalistický a pritom sexi look. Dosiahnete to kombináciou so zaujímavým topom, tielkom alebo blúzkou. Veľmi efektne vyzerá all-black outfit, ktorý vyniká svojou eleganciou, avšak vďaka povahe kože bude stále pôsobiť jemne punkovo. V zime stavte na klasické čižmy s hrubou podrážkou, v letnejších mesiacoch ich nahraďte lodičkami alebo sandálmi.

 jessicaskye@_jessicaskye 

Classy

Kožené nohavice majú v sebe poriadnu dávku elegancie, preto sú skvelou voľbou aj na formálnejšie príležitosti, prípadne do práce. Nesmrteľné kombo tvoria s klasickou bielou košeľou, čo sa však dá samozrejme doladiť do najrôznejších štýlov. Veľmi moderne pôsobia kožené nohavice v populárnych tónoch krémovej či hnedej, ktoré doplníte netypickým modelom košele. Na nohy obujte topánky farebne ladiace s nohavicami, ideálne tón v tóne.

vitaliia@vitaliia 

Office Look

Keď neviete, čo ku koženým nohaviciam doplniť, kardigán je stávka na istotu. Hodí sa takmer ku všetkému a výnimkou nie sú ani takéto nohavice. Outfit môžete ladiť tón v tóne, ale zaujímavo bude vyzerať aj stratégia color-blockingu, pričom sa vôbec nemusíte báť zaujímavých farieb. Dajte si však záležať na štruktúre svetru, mala by byť zaujímavá a s nohavicami ladiť alebo naopak, zaujímavo kontrastovať.

smythsisters@smythsisters 

Lady Like

V jednoduchosti je krása a my sme fanúšikmi jednoduchých outfitov, ktoré dokážu ulahodiť oku. Ak tvoríte outfit s koženými nohavicami, nad ostatnými zložkami nemusíte dlho špekulovať, doplňte ich klasickým pleteným kúskom. Momentálne sú trendy rôzne typy viest, no pokojne to môže byť jednoduchý kašmírový sveter s dlhým rukávom. Zaujímavý efekt vytvoríte aj crop svetrom alebo kardigánom.

lucywilliams02@lucywilliams02

Foto: Instagram

2078

Súvisiace články