Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. február 2021

3 tipy, ktorými vytvoríte luxusne pôsobiace outfity

Na to, aby ste vytvorili exkluzívne pôsobiace outfity nepotrebujete byť oblečení do drahých dizajnérskych značiek. Stačí siahnuť po tých správnych materiáloch adotvoriť ich kreatívnym stylingom.

3 tipy, ktorými vytvoríte luxusne pôsobiace outfity

Na to, aby ste vytvorili exkluzívne pôsobiace outfity nepotrebujete byť oblečení do drahých dizajnérskych značiek. Stačí siahnuť po tých správnych materiáloch a dotvoriť ich kreatívnym stylingom. Tieto 3 tipy vám pomôžu vytvoriť exkluzívne pôsobiace outfity bez toho, aby ste minuli zbytočne vysoké sumy. Ide o nadčasové tipy, ktoré určite máte v skrini a ak aj nie, investícia do nich sa jednoznačne oplatí.

Plisé

Každý kúsok, ktorý je spracovaný do plisé štruktúry pôsobí elegantne a luxusne. Či už ide o šaty, sukne, blúzky alebo len doplnky ako šatky, plisované modely okamžite prinesú do akéhokoľvek outfitu dávku exkluzivity. Ak v skrini nemáte plisé a plánujete si ho zaobstarať, vyberte si model v neutrálnych farbách, ktorý sa vám bude jednoducho kombinovať počas dlhých rokov a využiť ho budete môcť na rôzne príležitosti.

@smythsisters

 

 

Jemná svetrovina

O pleteninách sa aktuálne veľa hovorí, za čo do veľkej miery vďačíme pandémii, ktorá rozprúdila náš záujem o komfortne a zároveň chic kúsky. Pravdou však je, že kvalitné pleteniny majú v našom šatníku priestor vždy, aj keď sa o nich tak veľa a často nehovorí. Jemné svetre, ale aj pletené topy, šaty, sukne či dokonca nohavice z kvalitných materiálov ako napríklad kašmír, vás nesklamú dlhé roky a stanú sa vašimi obľúbenými kúskami. Jednoducho sa kombinujú a ak ich nevyužijete v rámci setu, pokojne ich môžete nosiť osamote.

lefevrediary@lefevrediary

Tunika s nohavicami

Najskôr to boli predĺžené saká, nasledovali vesty a teraz sa vraciame k retro tunikám, aké poznáme zo 60. či 70.rokov. Nosia sa v kombinácii s nohavicami, ideálne tými širokými, čo vytvorí old-school eleganciu. Pokiaľ ste fanúšikom nohavicových kostýmov, toto je vaša nová alternatíva, ktorou prinesiete do svojich outfit trendy vzhľad. Úlohu „tuniky“ však skvele zvládne aj dlhší top či sveter alebo dokonca minišaty, ktoré môžete doplniť spomínanými širokými nohavicami alebo skinny modelmi. Na nohy už len stačí obuť zaujímavé lodičky či dokonca tenisky.

femmeblk@femmeblk

Foto: Instagram

1169

Súvisiace články