Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. február 2021

Šperky do každej šperkovnice

Patríte kmilovníčkam šperkov alebo naopak, nezvyknete ich vôbec nosiť? Nech už ste vktorejkoľvek skupine, tieto dizajny zapadnú do každej šperkovnice.

Šperky do každej šperkovnice

Patríte k milovníčkam šperkov alebo naopak, nezvyknete ich vôbec nosiť? Nech už ste v ktorejkoľvek skupine, tieto dizajny zapadnú do každej šperkovnice. Kedysi boli považované len za sezónne trendy, no dnes tvoria základnú výbavu.

Perly

Perly sú nadčasové, no vždy boli považované za voľbu pre špeciálne príležitosti. Takéto vnímanie sa už zmenilo a pokojne ich môžeme nosiť aj ku teplákovej súprave, v kombinácii s inými, kontrastnými šperkami alebo v ich prírodnom asymetrickom vzhľade.

@emilisindlev 

Chunky retiazky

Keď sa retiazky s hrubými očkami vrátili na scénu, považovali sme ich len za jeden z mnohých trendov. Nosíme je však doteraz a v rôznych podobách- krátke aj dlhé, na krku aj na rukách, osamote aj vrstvené s inými dizajnmi.

lucywilliams02@lucywilliams02 

Hrubé krúžky

Kruhové náušnice zažili svoju modernizáciu a vďaka tomu sa stali must-have kúskom u mnohých štýlových žien. Nosia sa najmä vo svojej chunky podobe, ktorá sa postará o výrazný elegantný prvok, ktorý je však nositeľný počas každého bežného dňa.

ch.phr8ph@ch.phr8ph 

“Pečatné” prstene

Tento old-school trend bol nečakaný, no možno práve preto si ho svetové trendsetterky tak veľmi obľúbili. Prstene s plochou „plôško“, ktorá pripomína historické pečatné prstene, sa dnes nosia v každodennom živote a dekorované sú rôznymi dizajnmi.

brittanyxavier@brittanyxavier 

Iniciálky

Prívesky s inicálkami, či už vlastnými alebo našich milovaných, pridávajú do šperkov výrazný osobný charakter. Celé sa to začalo už niekoľko sezón dozadu, avšak nosiť sme ich neprestali dodnes.

bettinalooney@bettinalooney

Foto: Instagram

1175

Súvisiace články