Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. február 2021

Ako nosiť džínsy s vysokým pásom?

Džínsy svysokým pásom sú stálicou mnohých žien, ktoré ich milujú kvôli komfortu ajednoduchosti nosenia, ale aj postave presýpacích hodín, ktorú pomáhajú formovať. Pokiaľ ste aj vy fanúšikmi džínsov svysokým pásom, poradíme vám, ako znich vytvoriť zaujímavé outfity.

Ako nosiť džínsy s vysokým pásom?

Džínsy s vysokým pásom sú stálicou mnohých žien, ktoré ich milujú kvôli komfortu a jednoduchosti nosenia, ale aj postave presýpacích hodín, ktorú pomáhajú formovať. Pokiaľ ste aj vy fanúšikmi džínsov s vysokým pásom, poradíme vám, ako z nich vytvoriť zaujímavé outfity.

Street Style

Ako z obyčajných džínsov okamžite urobiť štýlový kúsok? Stačí ich doplniť zaujímavý doplnkami. Skvelou, kontrastnou kombináciou je napríklad korzet, ktorý sa opäť vracia na módnu scénu. Využite ho v rámci vrstvenia a oblečte ho napríklad na rolák v rovnakej farbe. Popri športovom duchu džínsov prináša náznak elegancie a sexepílu.

@mariaalia

Basic

Oku-lahodiaci outfit veľmi jednoducho vytvoríte klasickými džínsami v kombinácii so svetrom či mikinou v základnej farbe. Takýto čistý, no pritom štýlový outfit je ideálny na každodenné nosenie, hodí sa každej postave a mnohým príležitostiam.

 jessicaskye@_jessicaskye

Color-blocking

Minimalistický, ale zároveň unikátny outfit vytvoríte kombináciou džínsov a ďalších nadčasových kúskov ako napríklad maxi kabát a basic tričko. Stavte na jednofarebné dizajny, ktorými vytvoríte zaujímavý color-blocking

smythsisters@smythsisters

Sexi

Aj z džínsov sa dá vytvoriť sexi look! Stačí ich doplniť spodnou bielizňou, ktorá bude plniť hlavnú rolu topu. Ideálne sú na to rôzne body, korzety, ale v teplejšom počasí aj najrôznejšie braletky. Pokojne stavte aj na trendy pletené sety pozostávajúce z podprseniek a kardigánov.

asos lotte@asos_lotte

Office look

Džínsy vedia vyzerať aj elagantne a formálne, keď ich skombinujete s tými správnymi kúskami. Pri takejto príležitosti je skvelpou voľbou klasický blúzka alebo košeľa, ktorá prinesie do outfitu jednoduchosť, čistotu a sofistikovanosť. Stavte na zaujímavý, niečím netradičný model, pokiaľ chcete vytvoriť unikátny outfit.

sasha.mei@sasha.mei

Foto: Instagram

842

Súvisiace články