Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. február 2021

Jarný must-have: Šortkové body

Medzi najväčšie trendy tejto jari budú mini kúsky vrátane šortiek, sukní či šiat. V kombinácii s ďalším populárnym loungewearovým trendom nám z mini dizajnov vznikol zaujímavý hybrid- šortkové body, ktorému podľahli mnohé známe módne ikony.

Jarný must-have: Šortkové body

Medzi najväčšie trendy tejto jari budú mini kúsky vrátane šortiek, sukní či šiat. V kombinácii s ďalším populárnym loungewearovým trendom nám z mini dizajnov vznikol zaujímavý hybrid- šortkové body, ktorému podľahli mnohé známe módne ikony. Spája v sebe aj ďalší dlhodobo populárny trend, ktorým sú cyklistické šortky. Ako sa takýto kúsok dá nosiť? 

@matildadjerf

S prichádzajúcimi jarnými dňami, vyššími teplotami a príjemnejším počasím tak vymeníme tepláky či legíny za novinku- šortkové body. Takýto kúsok má rôzne podoby, nosí sa v hocijakých farbách, štruktúrach a dizajnoch, no medzi tie najpopulárnejšie samozrejme patria neutrálne tóny čiernej, sivej či krémovej. Možno sa to na prvý pohľad nezdá, no ide o veľmi univerzálny a jednoducho kombinovateľný kúsok. Väčšina známych influenceriek ho využíva samostatne ako základ outfitu. V chladnejšom počasí sa dá samozrejme skombinovať tak, aby vám bolo teplo. Na vrch stačí prehodiť klasický trench coat, predĺžené sako alebo len jednoducho oversized mikinu.

Takýto kúsok má však omnoho širšie využitie a pokojne ho môžete použiť ako zákadnú vrstvu pri štýlovom vrstvení. Skvelú službu urobí napríklad v kombinácii so šatami, dlhými svetrami či v kombinácii s košeľami previazanými v páse. Predstavivosti sa medze nekladú. Skvelé na tomto kúsku je, že je pohodlný a chic zároveň, čo z neho robí ideálnu voľbu aj na domáce použitie. Ak v ňom budete chcieť vyjsť von, stačí ho doladiť zaujímavými doplnkami. Hodia sa k nemu masívne tenisky, ale aj chunky čižmy.

Foto: Instagram

1178

Súvisiace články