Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. február 2021

V hlavnej úlohe domáce oblečenie

Ešte minulý rok si mnoho znás ani nedokázalo predstaviť vyjsť do ulíc vteplákoch. Situácia sa však veľmi rýchlo zmenila práve kvôli vypuknutiu pandémie.

V hlavnej úlohe domáce oblečenie

Ešte minulý rok si mnoho z nás ani nedokázalo predstaviť vyjsť do ulíc v teplákoch. Situácia sa však veľmi rýchlo zmenila práve kvôli vypuknutiu pandémie. Voľnočasové, domáce oblečenie dostalo kvôli tomu sofistikovanejšiu podobu, čo nám umožňuje nosiť tieto kúsky aj mimo domova. Ak ste fanúšikmi pohodlia v kombinácii s dizajnom, inšpirujte sa týmito outfitmi.

S luxusným detailom

Veľmi jednoduchý trik, ktorým pozdvihnete teplákovú súpravu na úplne nový level. Stačí ju doplniť luxusnejším alebo elegantnejším doplnkom. Skvelým kúskom na to je práve kabelka, ktorá vytvorí kontrastný, avšak veľmi zaujímavý look.

@kristenmarienichols

Veselé farby

Ozvláštnite „domáce“ kúsky zaujímavou farbou. Pokiaľ vám šatníku nevisia tepláky v žiarivých farbách, doplňte ich inými kúskami v zaujímavých tónoch. Domáce oblečenie má väčšina z nás v neutrálnych farbách a k tým sa perfektne hodia pastelové, ale aj neónové farby.

thatgirlyusra@thatgirlyusra

 

 

Kombinácie kontrastov

Vytvorte kontrast dvoch svetov. Tepláky či domáce nohavice či pokojne aj šortky doplňte elegantným kúskom ako napríklad blúzka alebo košeľa. Skvelú prácu urobí aj klasický kardigán alebo jeho crop verzia.

anna laplaca@anna_laplaca

 

 

Tón v tóne

Jedným z najjednoduchších trikov ako okamžite premeniť domáce oblečenie na outfit vhodný do ulíc či do práce, je tón v tóne stratégia. Snažte sa skombinovať podobné farby, čím „prekryjete“ voľnočasový charakter teplákov či iných domácich kúskov.

aimeesong@aimeesong

 

 

Luxe materiál

Aj samotné teplákové súpravy môžu pôsobiť elegantnejšie či luxusnejšie. Vďačia za to materiálom, z ktorých sú vyrobené. Krásne vyniknú napríklad v zamate, v štruktúrovaných látkach alebo v populárnom menčestri.

lissyroddyy@lissyroddyy

Foto: Instagram

1256

Súvisiace články