Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 9. február 2021

5 kardigánových trendov

Kardigán je jedným znajklasickejších anajvšestrannejších kúskov, aké váš šatník môže mať. Nikdy nevyjde zmódy, vždy pôsobí elegantne akaždý outfit okamžite pozdvihne na nový level.

5 kardigánových trendov

Kardigán je jedným z najklasickejších a najvšestrannejších kúskov, aké váš šatník môže mať. Nikdy nevyjde z módy, vždy pôsobí elegantne a každý outfit okamžite pozdvihne na nový level. Avšak aj kardigán podlieha meniacim sa trendom a pokiaľ by ste popri starej-dobrej klasike chceli mať aj niečo trendy, vyskúšajte niektorý z týchto.

S aplikáciami

Výšivky, nášivky, zaujímavé štruktúry či aplikácie spravia z jednoduchého kúsku akým je kardigán luxusný skvost, ktorý môžete vytiahnuť aj na slávnostnejšie príležitosti. Krásne však ladí s obyčajnými džínsami, s ktorými tvorí kontrastný, no chic pár.

@lenafarl 

Asymetrický

Asymetria sa túto sezónu nosí na najrôznejšie spôsoby. Jedným z tých najzaujímavejších je kardigán s asymetrickým zapínaním. Takýto kúsok sa postará ozvláštnenie aj toho najzákladnejšieho outfitu a upúta bez toho, aby si priveľmi snažil.

laurencrowe88@laurencrowe88 

Vrúbkované

Už dlhšiu dobu módny svet miluje štruktúry. Vďaka nim môžete nechať naplno zažiariť jednoduchšie, jednofarebné modely, ktorým vďaka vrúbkovanej textúre dodáte zaujímavejší dojem.

pia mbd@pia_mbd

S opaskom

Predĺžené kardigány v páse previazané tenučkou šnúrkou alebo opaskom sú skvelou voľbou ku šatám aj sukniam. Vďaka opasku vytvoríte želanú figúru presýpacích hodín a dodáte outfitu na elegancii. Hodí sa samozrejme aj ku džínsom či širokým nohaviciam.

smythsisters@smythsisters 

Vo výraznej farbe

Výrazné farby sú presne to, čo počas sivej zimy a pomalej jari potrebujeme. Vyberte si akúkoľvek farbu, ktorou rozžiarite nielen svoj outfit, ale aj celý deň. Kardigán krásne vynikne v kráľovskej modrej, zažiari vo fuksiovej či trendy pistáciovej.

dolorescfr@dolorescfr

Foto: Instagram

791

Súvisiace články