Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. február 2021

Must-have kúsky do jarných šatníkov

Za oknami to síce na jar ešte úplne nevyzerá, ale prvé jarné trendy na seba nenechávajú čakať. Medzi nimi nájdete nadčasové kúsky, ktoré jednoducho zaradíte do svojich šatníkov, ale aj mnohé archívne dizajny.

Must-have kúsky do jarných šatníkov

Za oknami to síce na jar ešte úplne nevyzerá, ale prvé jarné trendy na seba nenechávajú čakať. Medzi nimi nájdete nadčasové kúsky, ktoré jednoducho zaradíte do svojich šatníkov, ale aj mnohé archívne dizajny. Jednoducho nimi dotvoríte aj zimné outfity, takže na lepšie počasie čakať nemusíte. Inšpirujte sa!

Mini sukne

Pre mini sukne predstavuje prichádzajúca jar veľký moment. Náznaky toho, že mini siluety sú späť sme videli aj na prehliadkových mólach, no teraz nastáva ich čas. Nosiť sa dajú v kombinácii s rôznymi čižmami, teniskami, lodičkami či dokonca s trendy mokasínami a v stylingu vám takisto poskytujú pomerne veľkú voľnosť. Stavte na neutrálny model v základnej farbe, ktorú vynosíte počas dlhých rokov.

@littleblackboots 

Baggy džínsy

Po tom, ako sme si už všetci zvykli na široké nohavice, nastáva čas dať priestor tejto siluete aj vo sfére džínsov. Retro trend v kombinácii s modernými prvkami ako napríklad crop kardigány, ale aj oversized trička či jemné pleteniny sú skvelou kombináciou na každodenné nosenie. Jednoducho sa nosia a sú oproti skinny siluete aj pohodlnejšie.

aimeesong@aimeesong

Športové slnečné okuliare

Túto sezónu to vyzerá tak, že dominovať budú športové slnečné okuliare. V tejto sfére sa nedá síce hovoriť o rýchlo meniacich sa trendoch pretože už dlhšiu dobu sa dá nosiť skutočne čokoľvek, no ak chcete svoj šatník doplniť niečím dostupným s veľkým efektom, toto je ono.

adrianmartinn taniasarin@taniasarin/ foto: @adrianmartinn

Luxe loungewear

Pandémia stojí za zrodom tohto trendu, ktorého sa samozrejme nevzdáme ani počas jari. V príjemnom domácom oblečení s exkluzívnejším nádychom tak budeme chodiť už aj von. Stačí na vrch prehodiť zaujímavý trench coat či v chaldnejšom počasí pokojne aj páperovú oversized bundu a môžete vyraziť.

smythsisters@smythsisters

Chic baleríny

Po všetkých tých „ugly“ trendoch, ktorými bola módna scéna zaplavená, nastal čas na návrat ku klasickým kúskom, aspoň sčasti. Dôkazom toho sú balerínky v elegantnej, nadčasovej siluete, ktoré sa do šatníka hodia každej žene. Nosiť sa dajú s najrôznejšími šatami, s džínsami aj s populárnymi širokými nohavicami.

tylynnnguyen@tylynnnguyen

Foto: Instagram

1069

Súvisiace články