Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. január 2021

Podprsenka v hlavnej úlohe

Trend, ktorý dokonalo zahral do kariet karanténe adomácim outfitom, je pevnou súčasťou dnešných, moderných outfitov. Podprsenky sa totiž už nemusia nosiť pod svetrami, ale pokojne môžu zahrať hlavnú rolu vkaždom outfite.

Podprsenka v hlavnej úlohe

Trend, ktorý dokonalo zahral do kariet karanténe a domácim outfitom, je pevnou súčasťou dnešných, moderných outfitov. Podprsenky sa totiž už nemusia nosiť pod svetrami, ale pokojne môžu zahrať hlavnú rolu v každom outfite. Inšpirujte sa lookmi známych influenceriek a vytvorte odvážny, no pritom chic a elegantný outfit.

Pletený set

Keď Katie Holmes prvýkrát predviedla pletený set pozostávajúci z podprsenky a kardigánu, ešte nikto netušil, aký obrovský trend sa týmto zrodí. Karanténa mu zahrala do kariet a dnes je populárnou voľbou na outfit v home office, ale aj v uliciach. Skombinovať sa dá s džínsami, širokými nohavicami, ale aj sukňami.

@yoyokulala

So sakom

Zabudnite na klasickú košeľu či blúzku pod sakom, stavte na zaujímavú podprsenku, ktorá dodá outfitu šmrnc. Vyberajte si model, ktorý bude dostatočne decentný, ideálne minimalistický a trendy. Klasickú podprsenku nahraďte modernou braletkou alebo crop topom, ktoré budú v kombinácii so sakom vyzerať veľmi chic.

hannahlewisstylist@hannahlewisstylist 

Naopak

Jednoduchý trik, ako vytvoriť zaujímavý outfit s použitím podprsenky či braletky, je výmena vrstiev. To znamená, že svoju spodnú bielizeň natiahnete cez blúzku, košeľu, top či dokonca šaty. Nielenže vytvoríte veľmi zaujímavý efekt, ale aj vytvarujete postavu a zvýrazníte krivky. Siahnite po neutrálnych farbách, prípadne farbách tón v tóne, v prípade slávnostnejšej akcie ako napríklad oslavy či párty, sa nebojte siahnuť po modeloch spodnej bielizne s trblietkami, flitrami či inými aplikáciami.

vitaliia@vitaliia 

Transparentne

Ak nechcete so spodnou bielizňou až tak experimentovať, ale chcete ju trochu zvýrazniť, skombinujte ju s transparentným topom. Takáto kombinácia najkrajšie vynikne tón v tóne, alebo naopak, v kontrastných kombináciách, napríklad čierno-bielej. Ak máte radi farby, pokojne zaexperimentujte so vzormi a potlačami v rôznych tónoch.

annelauremais@annelauremais 

Tón v tóne

V prípade, že ste na vlne moderného minimalizmus, stavte na kombináciu spodnej bielizne a oblečenia v rovnakej farbe. Týmto dosiahnete elegantne pôsobiaci look, ktorému však nebude chýbať štýlový duch. Skvelou voľbou sú pastelové tóny, ale krok vedľa nespravíte ani v prípade, že siahnete po neutrálnych tónoch.

femmeblk@femmeblk

Foto: Instagram

823

Súvisiace články