Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. január 2021

Jednoduché triky, ktoré dodajú exkluzivitu každému outfitu

Na to, aby ste vyťažili zo svojho outfitu maximum nemusíte minúť tisíce eur. Nepotrebujete značky zvučných mien ani najnovšie trendy.

Jednoduché triky, ktoré dodajú exkluzivitu každému outfitu

Na to, aby ste vyťažili zo svojho outfitu maximum nemusíte minúť tisíce eur. Nepotrebujete značky zvučných mien ani najnovšie trendy. Stavte na jednoduché stylingové triky, ktoré pozdvihnú akýkoľvek outfit na exkluzívnejšiu, elegantnejšiu úroveň.

Trench coat

Nech už prehodíte trench coat cez akýkoľvek outfit, okamžite ho posuniete na úplne nový level. Tento nadčasový, elegantný kúsok má v sebe jednoducho veľkú moc aj keď pôsobí tradične, je veľmi chic. S týmto kúskom pokojne experimentujte, hľadajte zaujímavé a neobvyklé kombinácie.

@sylviemus_ 

Vlasové doplnky

Aj ten najnudnejší, najzákladnejší outfit okamžite naberie na exkluzivite, keď svoj styling obohatíte zaujímavými doplnkami. Vlasové doplnky sú v tomto prípade ideálnou voľbou pretože nerozhodia váš outfit, ale naopak, prinesú zaujímavosť a element prekvapenia. Siahnite napríklad po čelenkách, či už umelohmotných alebo látkových, či po zaujímavých sponkách s trblietkami alebo aplikáciami.

emilisindlev@emilisindlev

Správna dĺžka

Obrovský rozdiel v akomkoľvek outfite urobí aj správne zvolená dĺžka šiat, sukní, ale aj nohavíc. Pri sukniach, šatách či dokonca kabátoch stavte na midi dĺžku, ktorá sa nielenže perfektne kombinuje, ale hodí sa každej výške a postave. Pri nohaviciach takisto krásne vynikne dĺžka nad členky, nielen pri skinny strihoch, ale aj pri rovných a širších. Navyše pôsobí veľmi mlado.

aimeesong@aimeesong

Pastelové tóny

Nielen neutrálne tóny pôsobia elegantne a luxusne. Rovnaký efekt dosiahnete aj pastelovými tónmi, ich kombináciami alebo all-in outfitom tón v tóne. Nielenže sú perfektným nástrojom, ako rozžiariť outfit a okamžite zaujať, pôsobia nežne, dievčensky a mladistvo. Hodia sa každému a jednoducho sa medzi sebou kombinujú.

annejohannsen@annejohannsen

Bodky

Márne by ste hľadali elegantnejší, nadčasovejší vzor, ako sú bodky. V akejkoľvek forme, farbe a na akomkoľvek kúsky vyzerajú vždy chic. Stačí, keď týmto vzorom doplníte outfit vo forme akcentu alebo nejakého doplnku a okamžite dosiahnete exkluzívnejšie pôsobiaci look. Staviť môžete na nesmrteľnú čierno-bielu kombináciu alebo si vyberte farebnejšie, odvážnejšie varianty.

heartzeena @heartzeena 

Foto: Instagram

863

Súvisiace články