Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. január 2021

Comfy & Chic: 5 outfitových inšpirácií

Outfity, ktoré sú nielen štýlové, ale aj pohodlné už viac nie sú sci-fi. Vďaka lockdownom, ktoré do určitej miery stále prežívame, sme sa naučili vytvárať také looky, vktorých zvládneme nielen domácu karanténu, ale aj bežný pracovný deň so štýlom avkomforte.

Comfy & Chic: 5 outfitových inšpirácií

Outfity, ktoré sú nielen štýlové, ale aj pohodlné už viac nie sú sci-fi. Vďaka lockdownom, ktoré do určitej miery stále prežívame, sme sa naučili vytvárať také looky, v ktorých zvládneme nielen domácu karanténu, ale aj bežný pracovný deň so štýlom a v komforte. Inšpirujte sa týmito piatimi outfitmi aj vy.

Letno-zimný mix

Už dávno neplatí, že zimné a letné kúsky sa nemôžu kombinovať. Takáto kombinácia bude pôsobiť sviežo a chic. Skvelou kombináciou je napríklad chunky sveter a midi sukňa či letné šaty a ovesrized kardigán či dokonca kabát.

@hannastefansson

Tón v tóne

Jedným z najjednoduchších spôsobov, ako vytvoriť štýlový, ni maximálne komfortný outfit, je o obliecť sa tón v tóne. Nezáleží na tom, aké kúsky zvolíte, pokojne to môže byť tepláková súprava, no váš outfit bude pôsobiť uoravene a chic.

handinfire@handinfire 

Zvierací akcent

V prípade, že chcete svoj outfit ozvláštniť zaujímavým detailom, siahnite po zvieracom vzore. Či už trávite dni doma, ale v práci, takto vytvoríte štýlový outfit rýchlo a jednoducho. Nemali by sa v ňom však biť viaceré farby, radšej stavte na kúsky v rovnakej farbe, alebo na 2-3 opakujúce sa farebné odtiene. Zvierací vzor si vyberte podľa toho, čo sa vám páči, na zimu je veľmi populárny najmä had.

astyleedit@astyleedit

Tartan a koža

Experimentujte s materiálmi a vzormi. Takto prinesiete do outfitu štýl, zatiaľ čo komfort budú vytvárať konkrétne kúsky a materiály. Tartan je obľúbeným a nadčasovým vzorom, ktorý krásne vynikne napríklad na svetroch, košeliach, šatách aj sukniach, zatiaľ čo koža k nemu pridá element elegancie a štýlu. Ideálnym kúskom je napríklad sukňa alebo košeľa.

frannfyne@frannfyne 

Neutrálne

Odtiene hnedej, krémovej, sivej či bielej nás asi tak skoro neomrzia. Sú takisto skvelou voľbou v prípade, že chcete vytvoriť jednoduchý, minimalistický look, v ktorom sa budete cítiť pohodlne. Ideálnymi kúskami sú v tomto prípade najrôznejšie pleteniny a ich kombinácie, siahnuť tak môžete po aktuálne populárnych pletených setoch, alebo skúste mixovať rôzne, kontrastné materiály. Jediné čo by ste mali dodržať je farebná paleta.

slipintostyle@slipintostyle 

Foto: Instagram

1332

Súvisiace články