Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. november 2020

5 must-have kúskov na zimu podľa štýlových Angličaniek

Po inšpiráciu na letné outfity si „chodíme“ do Kalifornie atú zimnú zasa hľadáme vAnglicku. Štýlové dámy ztejto časti sveta sa musia pravidelne pasovať snepriaznivým jesenným azimný počasím, svetrom, dažďom či snehom, avýber tých správnych, komfortných aj štýlových kúskov majú dokonalo zvládnutý.

5 must-have kúskov na zimu podľa štýlových Angličaniek

Po inšpiráciu na letné outfity si „chodíme“ do Kalifornie a tú zimnú zasa hľadáme v Anglicku. Štýlové dámy z tejto časti sveta sa musia pravidelne pasovať s nepriaznivým jesenným a zimný počasím, s vetrom, dažďom či snehom, a výber tých správnych, komfortných aj štýlových kúskov majú dokonalo zvládnutý. Tieto must-haves by sme podľa nich mali mať v šatníku.

Chunky svetre

Jeden sveter, ktorý úplne dokáže zmeniť vzhľad celého outfitu. Taký je chunky sveter, ktorý je úplne bežnou súčasťou outfitov Angličaniek. Staviť môžete na neutrálny, nadčasový dizajn, ktorý môžete využiť na každodenné nosenie, alebo na výraznejší, farebný model, ktorý zase ozvláštni celý look. Či už si vyberiete klasický sveter alebo chic kardigán, dajte si záležať, aby spĺňal aj tú praktickú stránku- bol pohodlný a teplý.

@alexachung

Prešívané kabáty

Keď prídu tie mrazivé dni, vytiahnite zo šatníkov prešívané kabáty. Nielenže sú túto sezónu veľmi trendy, koniec-koncov ide o nadčasový kúsok, ktorý sa vo vašom šatníku udrží dlhodobo. Využiť sa do v rôznych štýloch a typoch outfitov, takže ide o investíciu do budúcnosti.

rosiehw@rosiehw

Roláky

Niekto ich miluje, iní ich nenávidia. To sú roláky, ktoré sú v dnešnej dobe veľmi obľúbené. Stavte na neutrálne tóny hnedej, sivej či čiernej a doplňte nimi svoje minimalistické outfity. Báť sa však nemusíte ani farebných kúskov s potlačami a vzormi, ktoré vás uchránia pred chladom a pokojne nahradia aj šály. Sú tiež perfektným kúskom na vrstvenie.

victoriabeckham@victoriabeckham

Športové bundy

Oversized, športové bundy sú na výslní už dlhšiu dobu. Angličanky ich milujú aj kvôli praktickej stránke a vyťahujú ich aj v prípade, že počasie nie je až také mrazivé. Kombinovať sa dajú s klasickými džínsami, no perfektný, kontrastný pár tvoria so šatami či sukňami. Stačí k nim hodiť zaujímavé čižmy a chic outfit je na svete.

lissyroddyy@lissyroddyy

Maxi kabáty

Dlhý, elegantný kabát v neutrálnej farbe, napríklad hnedej či čiernej, je jednoducho stávka na istotu. Bez ohľadu na značku, vždy bude pôsobiť luxusne a nadčasovo. Túto sezónu sa dá skvelo využiť na kombináciu so širokými nohavicami, no schovať pod neho môžete aj mini pletené šaty či dokonca džínsy.

emmahill@emmahill

Foto: Instagram

1092

Súvisiace články