Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. november 2020

Spánok v luxuse: Exkluzívne značky pyžám

Ako malí sme nedokázali oceniť vianočné darčeky ako pyžamá či ponožky. Čím sme však starší, tým viac sa takýmto praktickým záležitostiam tešíme.

Spánok v luxuse: Exkluzívne značky pyžám

Ako malí sme nedokázali oceniť vianočné darčeky ako pyžamá či ponožky. Čím sme však starší, tým viac sa takýmto praktickým záležitostiam tešíme. Súhlasíte s nami? Pokiaľ áno, inšpirujte sa našimi obľúbenými značkami a potešte štýlovými, exkluzívnymi pyžamami svojich blízkych a samozrejme nezabudnite ani na seba!

Fashionista: Dior
Pre tých, ktorí majú skutočne všetko. Najvyšší level luxusu, unikátnosti a štýlu predstavuje najnovšia kolekcia voľnočasového oblečenia/ pyžám od módneho domu Dior. Línia nesie názov Dior Chez Moi a ide o úplne prvú loungewear kolekciu z dielne značky. Obsahuje pyžamové sety, pončá, župany a iné kúsky. Nás však zaujalo právo pyžamo, set košele a dlhých nohavíc v bielo-modrej kombinácii s motívom Toile de Jouy. Set, ktorý je škoda limitovať len na spálňu.

 

Luxury: Oliva von Halle

Značka Olivia von Halle sa sústreďuje na saténové kúsky od pyžám až po šatky či šaty. Je to ideálna voľba v prípade, že chcete obdarovať skutočne luxusným kúskom, ktorý sa stane najobľúbenejším pyžamom v šatníku obdarovaného. Je to síce investícia, no oplatí sa. Na výber máte rôzne farebné sety, so šortkami aj dlhými nohavicami, tielka či nočné košele. Dostupné sú v jednofarebných, elegantných vyhotoveniach, ale aj v tých najzaujímavejších, unikátnych potlačiach.

Screenshot 2020 11 21 at 18.09.12

Adventure: Desmond & Dempsey

Kvalita, unikátnosť a dizajn, toto všetko predstavuje značka Desmond & Dempsey, v ktorej nájdete nádherné pyžamá pre všetky typy žien, ale aj mužov vo vašom živote. Ich pyžamové sety sú typické svojimi dobrodružnými potlačami a nočné košele zase vynikajú svojou ženskosťou a zvodnosťou. V ponuke nájdete aj perfektné sety pre pánov, ktoré si obľúbia aj zarytí odmietači bežných pyžám. Nehovoriac o tom, že každý jeden kúsok sa dá vďaka svojmu dizajnu nosiť aj mimo spálne, pokojne aj do mesta či do práce.

Screenshot 2020 11 21 at 18.12.56  Screenshot 2020 11 21 at 18.13.40 

Romantic: Sleeper

Pokiaľ ste sa vy alebo vaši blízki zamilovali do romatického trendu prérijnej módy, táto značka vás poteší. V jej ponuke nájdete tie najkrajšie nočné košele, ktoré by sa pokojne uchytili aj ako letné šaty. Ak nie ste košeľový typ, vybrať si môžete aj z hravých setov v tých najkrajších farbách a potlačiach. Ale varujeme vás, vybrať si len jeden model je nemožné.

Sleeper  Sleeper 2 

Comfy: Rails

Značka Rails je známa svojimi mäkučkými, jemnými materiálmi a tými najkomfortnejšími strihmi. Je to cieľová destinácia pre všetkých, ktorí chcú štýlové a zároveň nadštandardne komfortné pyžamko či nočnú košeľu. V ponuke sú samozrejme modely aj pre pánov a vyberať si môžete z veselých potlačí, krásnych farieb aj klasických, elegantných modelov.

Rails

Foto: archív značiek

1011

Súvisiace články