Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. november 2020

Fusalp x Chloé: Štýlová kolaborácia na svahy

Ak patríte ktým znás, ktorým záleží na kvalitnom adizajnovom oblečení aj počas lyžovačky, zbystrite pozornosť. Dve francúzske značky, Chloé aFusalp, sa spojili, aby nám predstavili dokonalú kolaboráciu pre všetkých nadšencov zimných športov.

Fusalp x Chloé: Štýlová kolaborácia na svahy

Ak patríte k tým z nás, ktorým záleží na kvalitnom a dizajnovom oblečení aj počas lyžovačky, zbystrite pozornosť. Dve francúzske značky, Chloé a Fusalp, sa spojili, aby nám predstavili dokonalú kolaboráciu pre všetkých nadšencov zimných športov.

Kapsulová kolekcia z dielne týchto dvoch značiek sa spolieha na technologickú zdatnosť a inovatívne materiály, ktorými je známa tvorba značky Fusalp. Nezabúda však moderný dizajn s charakteristickými prvkami Chloé.

chloé fusalp kolaborácia zimné oblečenie lyžiarske oblečenie

V kolekcii nájdete nielen oblečenie na svahy, ale aj pleteniny a doplnky, ktoré jednoducho využijete aj počas zimných prechádzok mestom či na chate v horách. Dizajnovo sa jednotlivé kúsky pohybujú na hrane športového štýlu a moderného, mestského štýlu. Prepájajú v sebe jemné tóny krémovej, tmavomodrej a svetloružovej, niektoré kúsky sú doplnené tlmenou škoricovou. Chloé x Fusalp má silný retro nádych, no pritom pôsobí nadčasovo a veľmi chic.

chloé fusalp kolaborácia lyžiarske oblečenie zimná bunda šport  chloé fusalp kolaborácia lyžiarske oblečenie zimné oblečenie šport 

Najvýraznejším kúskom kolekcie je lyžiarsky overal, ktorý využíva modro-krémovo-oranžovú kombináciu, krásne zvýrazňuje siluetu a pôsobí vysoko elegantne. Je to jednoducho model, vďaka ktorému bude nositeľka neprehliadnuteľná. Lyžiarsku výbavu tiež dopĺňajú nohavice v dvoch farebných vyhotoveniach, krémovej alebo v kombinácii krémovej a modrej. Nechýba ani prilba v kombinácii oranžovej a krémovej, ale aj lyžiarske rukavice v modrej. Ďalšie kúsky prešívaná bunda, rolák a sveter sú vďaka svojmu chic dizajnu využiteľné aj mimo svahov, pokojne aj na každodenné nosenie do mesta.

chloé fusalp kolaborácia lyžiarske oblečenie zimné oblečenie šport overal  chloé fusalp kolaborácia lyžiarske oblečenie zimné oblečenie šport prilba 

Retro-chic kolaborácia bola predstavená na zimu 2020-2021 a ide o prvú kolaboráciu dvoch francúzskych módnych domov, ktoré boli založené v roku 1952. Značka Fusalp bola založená s cieľom ponúknuť nadčasové, minimalistické kúsky pre lyžiarov, s dôrazom aj na dizajn, aj funkčnosť. V 70.rokoch značka vytvorili oficiálnu kolekciu pre Équipe de France, čiže pre francúzskych lyžiarov reprezentujúcich krajinu na svetových súťažiach. Práve siluety z tohto obdobia bola inšpirovaná aj kolaborácia s Chloé.

Celú kolekciu nájdete v predaji na stránkach oboch značiek.

Foto: archív značiek

1066

Súvisiace články