Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 18. november 2020

Moderná ženskosť podľa answear.LAB

Ženskosť je rôznorodá a nezávislá. Niekedy túžime po minimalistickej čistote, inokedy zase po sofistikovanej honosnosti.

Moderná ženskosť podľa answear.LAB

Ženskosť je rôznorodá a nezávislá. Niekedy túžime po minimalistickej čistote, inokedy zase po sofistikovanej honosnosti. Rôzne podoby ženskosti a štýlu predstavuje prvá limitovaná kolekcia answear.LAB od answear.sk, ktorá je venovaná moderným ženám.

 

Prvá limitovaná kolekcia answear.LAB sa vydala na cestu objavovania neznámeho. Jej cieľom je poodhaliť radosť z vytvárania nových módnych kreácií, aby sa aj z každého bežného dňa stalo aspoň malé dobrodružstvo. V tejto línii nájdete kúsky, ktoré nechajú vyniknúť vašu kreativitu a podporia experimentovanie so stylingom. Jednoducho sa prispôsobia vašej nálade a situácii, kam sa obliekate. Každý z modelov v kolekcii answear.LAB bol navrhnutý tak, aby sa dal jednoducho kombinovať, no pritom dokáže zaujať aj sám o sebe.

Stretnutie minulosti a budúcnosti

Kolekcia bola inšpirovaná noblesným štýlom 30.rokov, ktorý v sebe prepája avantgradu a minimalizmus. V kolekcii sa stretávajú nadčasové materiály ako hodváb či vlna, no nádych moderny zase reprezentujú technologicky vyspelé a navyše ekologické materiály ako lyocell a recyklovaný terylén.

Lookbook Answear Lab0790 Lookbook Answear Lab0278

Štýl v spojení s funkciou

Každá moderná žena, bez ohľadu na štýl, potrebuje funkčnú módu a také kúsky, ktoré budú prispôsobené jej dynamickému životu a rýchlym dňom. Línia answear.LAB preto nezabudla ani na praktickú stránku každého produktu, ktoré vynikajú nielen svojim remeselným vypracovaním, ale aj pohodlím a funkčnosťou.

Móda, ktorá sa prispôsobí

V tejto kolekcii nájdete modely, ktoré sa prispôsobia vám, vášmu aktuálnemu šatníku, príležitosti či dokonca počasiu. Nová edícia answear.LAB od answear.sk z dielní dizajnérov v Strednej Európe, totiž ponúka multifunkčné kúsky, ktoré budú vašim spojencom na akýkoľvek deň. Všetko záleží len na vašej predstavivosti a kreativite.

Inšpirujte sa známymi influencerkami a ich stylingom týchto nadčasových kúskov.

Alžbeta Saloňová: Day & Night

Betka alebo Beth.Sal, ako ju môžeme poznať z Instagramu, nám ukázala, ako sa dajú rovnaké kúsky využiť počas celého dňa. Vybrala si na to elegantné smaragdovozelené midi šaty, ktoré doplnila čiernymi čižmami. Tieto dva kúsky jej poslúžili ako základ outfitu, ktorý následne prispôsobila príležitosti.

Prvý outfit je ako stvorený do práce či na dôležité stretnutie. Šaty a čižmy sú v ňom doplnené predĺženým sakom v sivej farbe, ktoré Betka v páse stiahla hrubším opaskom. Takýto look pôsobí veľmi žensky a zároveň upravene. Vo večernej verzii tohto outfitu Betka stavila na rovnaké kúsky, avšak zhodila sako. Opasok uviazala cez šaty, čím vytvorila siluetu presýpacích hodín a vytvorila tak perfektný outfit napríklad na večerný drink.

DSC08684 DSC08649

Betkin výber:

Answear Lab packshot 12Šaty answear.LAB limitovaná kolekcia, 48.20 EUR  Screenshot 2020 11 13 at 19.11.51Kožené čižmy answear.LAB limitovaná kolekcia,109.90 EUR 

Mirka Dobiš: Moderný minimalizmus

Mirka Dobiš aka Fashionspy je známa minimalistka. Svojmu štýlu a charakteristickému rukopisu ostáva verná aj na jeseň. Tentokrát nám predviedla nesmrteľnú čiernu v hlavnej úlohe. V prvom looku stavila na little black dress, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. V kombinácii s trendy čižmami po kolená pôsobia mimoriadne moderne a sexi. Ideálny outfit na formálnejšiu príležitosť či dokonca rande.

V druhom outfite nám zase predviedla iné využitie tých istých čižiem. Vďaka ich univerzálnej siluete a zaujímavým detailom v podobe podpätku, sa dajú skutočne využiť rôznorodo a na rozličné príležitosti. Tento look je ideálnou voľbou na bežné dni. Základom sú nadčasové kúsky ako čierne nohavice, biele tričko a netradičná kožená bunda, ktoré perfektne ladia so spomínanými čižmami po kolená.

IMG 5422  IMG 5424 

Mirkin výber:

Answear Lab packshot 11Šaty answear.LAB limitovaná kolekcia, 68.90 EUR  Answear Lab packshot 24Kožené sako answear.LAB, 97.90 EUR 

Ivana Antal Petrušová: Nadčasová elegancia

Ako vyzerá nadčasová elegancia podľa Sweet Lady Lollipop? V Ivankinom svete prepája klasické materiály a siluety, so statement kúskami. V jej outfite sa tak stretla veľmi elegantná blúzka s monochromatickou potlačou a zamatová sukňa so strapcami, čo dotvorilo wow efekt outfitu. Na vrch už len stačilo pridať nadčasový maxikabát a do ruky vziať strapcovú kabelku, ktorá outfit opticky prepojila opakovaním detailu v podobe strapcov.

Ivanka nám tiež ukázala, ako sa dokáže jeden outfit premeniť v prípade, že nezmeníte takmer žiaden kúsok, iba ich využitie. Zatiaľ čo v prvom prípade si monochromatickú šatku uviazala okolo krku, v druhom si ju moderne nasadila na hlavu. Jedna verzia tak pôsobí veľmi klasicky a elegantne, druhá v sebe nesie sofistikovanosť so silným moderným odkazom o čo sa postaral aj kabát, ležérne uviazaný v páse.

SLL 4557  SLL 4630 

Ivankin výber:

Answear Lab packshot 3Sukňa answear.LAB limitovaná kolekcia, 56.60 EUR  Answear Lab packshot 27Kabát answear.LAB limitovaná kolekcia, 97.90 EUR 

Foto: Answear, archív influenceriek

    1215

    Súvisiace články