Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. november 2020

Pleteniny vládnu jeseni, ktoré sú must-have?

Nič nie je lepšie ako obliecť sa do príjemných, hrejivých pletenín počas jesene. Extra bonusom však vtomto prípade je aj štýlový dizajn.

Pleteniny vládnu jeseni, ktoré sú must-have?

Nič nie je lepšie ako obliecť sa do príjemných, hrejivých pletenín počas jesene. Extra bonusom však v tomto prípade je aj štýlový dizajn. Túto sezónu sa nosia pleteniny na najrôznejšie spôsoby, od šiat až po nohavice. Tieto pleteninové trendy si získali aj nás.

So zipsom

Aby tých retro trendov nebolo málo, na scéne sa objavili aj svetre doplnené zipsami. Pôsobia športovo, ležérne a maximálne komfortne. Takýto kúsok stačí hodiť ku džínsom a masívnym teniskám alebo čižmám. Skvele vynikne najmä v neutrálnych farbách, ktoré z neho urobia nadčasový model.

@lissyroddyy 

Pletené šaty

Jednoduché, mäkké a komfortné, pletené šaty sú jednoducho základným must-have nielen pre túto jeseň. Sú skvelou voľbou na dni, keď sa vám nechce vymýšľať outfit, no chcete pôsobiť upravene. Veľmi populárne sú momentálne midi a maxi modely, no pokojne siahnite aj po mini modeloch. Štýlovo sa nemusíte obmedzovať, vyberte si to, čo vám vyhovuje najviac. Neutrálne tóny sivej, hnedej či krémovej sú však stávka na istotu.

y.a.t.r.i @y.a.t.r.i

S goliermi

V prípade, že chcete doplniť svoju zbierku svetrov o aktuálnu novinku, určite siahnite po modeli s golierom. Ide o retro trend, ktorý však perfektne doplní akýkoľvek moderný šatník, má jemne športový nádych a pôsobí ležérne. Využiť sa dá na akýkoľvek deň, či už máte voľno alebo utekáte do práce.

bubblyaquarius@bubblyaquarius

Vesty

Ďalší retro trend, ktorý sme si túto sezónu vypožičali z pánskych šatníkov, nie doslova samozrejme. Svetrové vesty sú perfektnou extra hrejivou vrstvou, ktorá sa skvelo hodí ku košeliam či blúzkam, no zaexperimentovať môžete aj s jej kombináciou so šatami. Trendy sú nielen neutrálny farby, ale aj výraznejšie odtiene v hravých farbách, ktoré okamžite rozveselia akýkoľvek outfit.

annejohannsen@annejohannsen

Pletené nohavice

Tento trend sa pravdepodobne vyvinul z domácej módy, na ktorú sme si počas tohto roku až príliš zvykli. Nič to však nemení na fakte, že túto sezónu sa nosia aj pletené nohavice na rôzne štýly a vôbec nie len doma. Siahnuť môžete po pletených legínach, zvonových nohaviciach alebo širokých modeloch. Stačí doplniť topom v rovnakej farbe či dokonca štýle a štýlový outfit je na svete.

sasha.mei@sasha.mei

Netradičné

Ak patríte k milovníkom unikátnych dizajnov, táto sezóna vám dovolí naplno si ich vychutnať aj v prípade pletenín či svetrov. Nosia sa totiž aj menej tradičné kúsky vrátane skrátených crop verzií, modelov v odhaleným chrbtom a rôznych iných zaujímavých detailov. Nebojte sa siahnuť po takomto kúsku a prineste do svojho šatníka osvieženie v takejto podobe.

chainkyr@chainkyr

Foto: Instagram

1495

Súvisiace články