Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. október 2020

Ako nosiť neutrálne farby na jeseň?

Neutrálne odtiene hnedej asivej sú stále na vrchole popularity. Vo veľkej miere sa preto objavujú aj vjesenných outfitoch.

Ako nosiť neutrálne farby na jeseň?

Neutrálne odtiene hnedej a sivej sú stále na vrchole popularity. Vo veľkej miere sa preto objavujú aj v jesenných outfitoch. Ako ich nosiť a zaujímavo kombinovať? Inšpirujte sa štýlovými outfitmi z Instagramu!

@matildadjerf

Color-blocking

Jednoduchý trik, ktorý vás vytrhne z nudy je color-blocking. Dá sa využiť pri outfitoch tón v tóne alebo môžete pridať jednu výraznejšiu farbu, ktorá opticky vytvorí hĺbku a štruktúru. Pri svetlých farbách je skvelou voľbou klasická čierna a skvelú prácu urobí aj hlboká hnedá či bordová.

mariakragmann@mariakragmann

Farebný akcent

Jediný farebný náznak dokáže úplne premeniť celkový dojem z outfitu. Niekedy majú neutrálne farby a ich kombinácie tendenciu pôsobiť mdlo. Ak sa toho bojíte, pridajte do outfitu jeden farebný detail, či už v podobe kabelky, topánok či šálu. Pokojne siahnite po výrazných neónových farbách alebo po klasickejších tónoch, to je už na vás.

vikyandthekid@vikyandthekid 

Hra štruktúr

V prípade, že chcete vytvoriť outfit tón v tóne, stavte na zaujímavé štruktúry a rôznorodé materiály. Perfektne sa k sebe hodí napríklad koža a pleteniny, no experimentovať môžete aj s rôznymi úpravami kože. Takto dodáte svojmu looku element jedinečnosti bez toho, aby ste do outfitu museli pridávať extravagantné doplnky.

tineandreaa@tineandreaa 

Sporty

Väčšina outfitov v neutrálnych farbách sa pohybujú na tej elegantnejšej strane. Pokiaľ to však nie je úplne váš štýl, nebojte sa siahnuť po týchto odtieňoch aj pri športových outfitoch. Džínsy v béžovej či sivej stačí doplniť neutrálnou oversized mikinou a teniskami. Ak chcete vytvoriť preppy look, pod mikinu hoďte ešte klasickú košeľu či polokošeľu.

weworewhat@weworewhat 

Nevšedný detail

Element prekvapenia môžete v neutrálnych outfitoch vytvoriť aj pomocou zaujímavého detailu. Ten sa môže vyskytnúť v podobe netradičného strihu, unikátnej aplikácie či doplnku. Túto sezónu sú veľmi trendy aj odhalené chrbty či nahé ramená, ktoré do neutrálneho outfitu prinesú žiadanú dávku sofistikovaného prekvapenia.

anoukyve@anoukyve

Foto: Instagram

1189

Súvisiace články