Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. október 2020

Netypický jesenný trend: Odhalený chrbát

Niektoré trendy nie sú logické aaj napriek tomu im podľahneme. Bol to napríklad aj vprípade kože, ktorú sme si netypicky zamilovali vletných šatníkoch aj napriek jej nekompatibilite sročným obdobím.

Netypický jesenný trend: Odhalený chrbát

Niektoré trendy nie sú logické a aj napriek tomu im podľahneme. Bol to napríklad aj v prípade kože, ktorú sme si netypicky zamilovali v letných šatníkoch aj napriek jej nekompatibilite s ročným obdobím. Teraz na jeseň prichádza ďalší, nelogický trend, ktorému módny svet podľahol. Odhalený chrbát!

@matildadjerf

Teploty neustále klesajú a počasie je stále menej prívetivé, no módne ikony to vôbec neodrádza. Čoraz viac ich zo šatníkov vyťahuje zaujímavé topy a blúzky odhaľujúce chrbát. Vytvárajú pomocou nich síce sexi, sofistikované outfity, no mnohých z nás pravdepodobne pri predstave nahého chrbtu v sychravom počasí striasa od zimy. Ak sa však predsa len chystáte takýto outfit vytiahnuť, minimálne v prípade, keď sa aspoň mierne oteplí, inšpirujte sa outfitmi známych osobností.

Populárnou voľbou je kombinácia topu s odhaleným chrbtom a džínsov s vysokým pásom. Vďaka tomu, že džínsy pôsobia ležérnejšie a uvoľnenejšie, dotvoríte nedbalosť outfitu vhodnú na každý deň a takýto outfit nebude pôsobiť až príliš slávnostne. Jednoducho športové kúsky v kombinácii s elegantnými vždy pôsobí chic. Veľmi zaujímavo však vyzerá aj spojenie takéhoto topu so širokými nohavicami, pokojne aj v pánskom štýle. K tomu už len stačí doladiť masívne mokasíny a kreatívny outfit je na svete. Ak máte radi kontrasty, vyskúšať môžete aj kožené nohavice, ktoré práve svojim materiálom dotvoria žiadaný akcent. Nemusíte sa však sústreďovať len na nohavice a svoj top s odhaleným chrbtom môžete doladiť aj sukňou. Ideálnou voľbou bude midi model, ktorý podčiarkne elegantný nádych celého outfitu.

Nech už si zvolíte akúkoľvek kombináciu, vždy sa snažte nedostatok látky vo vrchnej časti vybalansovať spodnou časťou outfitu. Nemali by ste preto zbytočne odhaľovať nohy, aby ste nepôsobili v sychravom počasí smiešne, či dokonca nevkusne. Siahnite však po topoch či blúzkach v zaujímavých farbách či materiáloch, skvelou voľbou vždy bude satén, na jeseň dokonca aj luxusne pôsobiaci zamat. Nebojte sa štruktúr a aplikácií, ktoré celý outfit pozdvihnú.

Foto: Instagram, archív značiek

    1387

    Súvisiace články