Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 6. október 2020

Outfitová inšpirácia na október

Výrazne nižšie teploty, no stále dostatok slnka a do toho občasné prehánky. Aj tak by sa dalo popísať jesenné počasie, ktoré teraz sprevádza naše dni.

Outfitová inšpirácia na október

Výrazne nižšie teploty, no stále dostatok slnka a do toho občasné prehánky. Aj tak by sa dalo popísať jesenné počasie, ktoré teraz sprevádza naše dni. Ak hľadáte outfitové riešenia do tejto situácie, poradíme vám!

Mini + kardi

Mini sukne sme si síce zamilovali ešte v lete, no ani na jeseň ich nemusíte odkladať. Outfit ako vystrihnutý z filmov z 90.rokov vytvoríte práve pomocou takéhoto modelu v kombinácii s kardigánom. Nebojte sa rôznych kombinácií vzorov a farieb.

@francescacarolina

Double Denim

V prípade, že milujete džínsovinu, ale chcete vyskúšať niečo iné ako bežné džínsy a tričko, stavte na double denim. Efektnou voľbou je napríklad midi džínsová sukňa a košeľa, ideálne každá v inom odtieni či dokonca farbe. Pokojne choďte do odtieňov modrej alebo zvoľte monochromatickú kombináciu čiernej a bielej.

Screenshot 2020 10 06 at 19.06.47@sylviemus_

Košeľa + džínsy

Shacket (shirt + jacket) pomenúva hybrid medzi košeľou a kabátom, ktorý sme si obľúbili už minulú sezónu. Takýto kúsok je ako stvorený do jesenného počasia a dokonalú dvojicu tvorí práve s klasickými džínsami. Kombinácia pôsobí veľmi ležérne a chic zároveň.

basicstouch@basicstouch

Sveter + midi

Overená a obľúbená kombinácia, ktorá sa hodí na dni, keď sa vám nechce nad outfitom dlho premýšľať. Jednoducho stačí ku saténovej midi sukni hodiť hrubý sveter a štýlový look je na svete. Zvoľte veselé, príjemné farby na spestrenie dňa alebo neutrálne tóny pre elegantný výsledok.

maria bernad@maria_bernad 

Maxi šaty + sako

Ak ešte nechcete odložiť svoje obľúbené maxi šaty, využite ich v outfit s predĺženým či oversized sakom. Takýto look je perfektnou voľbou do práce počas dní, keď nás trápia chladné rána a krásne slnečné dni. Okrem toho, že je outfit praktický, pôsobí aj nedbalo elegantne.

ruerodier@ruerodier

Foto: Instagram

1399

Súvisiace články