Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 12. september 2020

Must-have farba jesene: Smaragdová

Vlete sme sa zamilovali do neónovej zelenej, pastelových tónov pripomínajúcich sladký hrášok, avokádo, chrumkavé pistácie či šťavnaté jablko. Na jeseň sa však opäť vraciame ku starej, dobre klasike- smaragdovej farbe.

Must-have farba jesene: Smaragdová

V lete sme sa zamilovali do neónovej zelenej, pastelových tónov pripomínajúcich sladký hrášok, avokádo, chrumkavé pistácie či šťavnaté jablko. Na jeseň sa však opäť vraciame ku starej, dobre klasike- smaragdovej farbe.

@itskaykayleigh

Nesmrteľný odtieň zelenej, ktorý sa nájde asi v každom šatníku sa vráti na jeseň na scénu. Popri ostatných trendy farbách ako ťavia, béžová, hnedá či sivá prinesie do outfitov dávku prírodnej žiarivosti. Táto farba pôsobí vždy elegantne a luxusne, zrejme preto, lebo pripomína rovnomenný drahokam. Dokonalo sa hodí ku koženým kúskom, ktoré sú momentálne veľmi populárne, vyzdvihuje ich eleganciu aj odvahu.

Jednofarebné smaragdové kúsky sú ideálne na kombinácie so vzormi a potlačami, napríklad kvetinovými, s ktorými tvorí romantickú dvojicu. Ak túto farbu doplníte zvieracou potlačou, napríklad zebrovanou, dosiahnete veľmi chic výsledok hodný street stylovej hviezdy. Aj napriek tomu, že táto farba býva doménou elegantných kúskov, nemusíte sa jej báť ani v prípapde športových dizajnov. Krásne vynikne na teplákových súpravách, oversized mikinách a tričkách, či na obyčajných šortkách. Jednoducho je farbou na akúkoľvek príležitosť.

Obliecť si ju môžete od hlavy po päty, či už vo forme maxi šiat alebo nohavicového kostýmu, no skvelú prácu urobí aj ako kontrastný doplnok, napríklad kabelka, čelenka či topánky.

Foto: Instagram

1069

Súvisiace články