Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 2. september 2020

5 x biela farba v jesenných outfitoch

Čistá, jemná a minimalistická biela farba je skôr typická pre leto. So skracujúcimi sa dňami a ubúdajúcimi slnečnými hodinami sa jej však pomaly vzdávame.

5 x biela farba v jesenných outfitoch

Čistá, jemná a minimalistická biela farba je skôr typická pre leto. So skracujúcimi sa dňami a ubúdajúcimi slnečnými hodinami sa jej však pomaly vzdávame. No nemusíme! Biela a jej zaujímavé odtiene ako off-white, slonovinová či krémová sa totiž dajú krásne prepájať aj s typickými jesennými farbami, či neutrálnymi tónmi. Tieto farebné kombinácie plánujeme vyskúšať aj my!

Olivová + krémová

Smaragdová je veľmi populárnou jesennou a zimnou farbou. Ak však do jesennej módy nechcete skočiť, začnite postupne, napríklad prostredníctvom hlbšieho olivového odtieňa. Pôsobí elegantne, krásne bielu dopĺňa a tak trochu ešte stále pripomína leto.

@alexandrapereira

Sivá + biela

Módny svet miluje neutrálne farby, ktoré boli kedysi považované za nudné. Teraz ich kombinuje medzi sebou a vytvára najzaujímavejšie minimalistické outfity. Sivá a biela sú neutrálnou a veľmi modernou voľbou. Skombinujte ich v rôznych štruktúrach a materiáloch.

sophiaroe@sophiaroe

Čokoládová + krémová

Cookies & Cream, aj tak by sme mohli nazvať túto veľmi elegantne pôsobiacu kombináciu krémovej farby a hlbokej čokoládovej s náznakmi bordovej. Hnedá sa nosila aj v lete a stala sa veľkým hitom. Bordová je zase jesennou klasikou, takže takýto odtieň vám poskytne dokonalý prechod medzi letom a jeseňou. No a krémová pridá outfitu harmóniu a svetlo.

lissyroddyys profile picture lissyroddyy@lissyroddyy

Off-White + pastelovo modrá

Modrá a biela sú bežnou letnou kombináciou, ktorá sa často využíva pri námorníckej móde a pri prúžkovaných vzoroch. Jesennú variáciu tejto kombinácie vytvoríte prostredníctvom off-white bielej a hlbšieho odtieňa pastelovo modrej. Pôsobí príjemne, teplo a veľmi chic.

shhtephs@shhtephs

Biela + koralová

Odtiene korálov sú v lete mimoriadne žiadané pretože dokážu rozžiariť svoje nositeľky. Využiť tieto farby však môžeme aj na jeseň, napríklad v kombinácii s bielou či slonovinovou. Takýto outfit pôsobí tlmene avšak stále zaujímavo, pripomína jesenné západy slnka.

nitsanraiter @nitsanraiter  

Foto: Instagram

1702

Súvisiace články