Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 29. august 2020

Šperkové trendy z Instagramu

Niektoré šperky nikdy nevyjdú zmódy, iné sa na scéne objavia len na chvíľu. Aké sa nosia aktuálne?

Šperkové trendy z Instagramu

Niektoré šperky nikdy nevyjdú z módy, iné sa na scéne objavia len na chvíľu. Aké sa nosia aktuálne? Mnohé trendy sa vrátili z minulosti opäť na scénu, iné len dostali modernejší update.

Perličky

Perly dnes nie sú len slávnostnou záležitosťou, nosia sa v každodenných outfitoch. Nepravidelné, naturálne verzie pôsobia ležérne a chic.

@mathildegoehler

Medailóny

Staré-dobré medailóny sa vrátili na scénu. Nosia sa v zlatej aj striebornej variante, na rôznych dĺžkach retiazok. Krásne vyniknú vo vrstvení.

littleblackboots@littleblackboots

Vrstvenie

Populárne vrstvenie sa medzi šperkami drží už dlhšiu dobu. Nosí sa aj teraz, pričom populárne sú kombinácie rôznych štýlov a dĺžok.

maggie mccormack@maggie_mccormack

Prsteňový maximalizmus

Ak máte radi prstene, pokojne si ich doprajte viacero naraz! Nosí sa totiž prsteňový maximalizmus, ktorý vám umožní kombinovať rôzne štýly a pokojne aj výraznejšie kúsky.

sasha.mei@sasha.mei

Mušličky

Mušle predstavujú dokonalú letnú atmosféru, no vyzerá to tak, že sa ich nevzdáme ani na jeseň. Nosia sa na krku, na rukách aj na členkoch.

sophiaroe@sophiaroe

Vrstvenie náramkov

Ak máte radi vrstvenie šperkov, pokojne túto metódu aplikujte aj na náramky. Skombinovať môžete jednoduché kúsky, alebo rôzne štýly pre mix&match výsledok.

ariviere@ariviere

Minimalizmus

Ako vyzerá čistý minimalizmus pri šperkoch? Ako jednoduché retiazky, ktoré sa nosili v 90.rokoch. Sú trochu hrubšie a vynikajú zaujímavou, jemnou štruktúrou.

deborabrosa

Kovové hodinky

Malé, veľké, moderné aj retro. Také hodinky sa aktuálne nosia a nechýbajú na rukách mnohých módnych ikon. Základom je, aby boli kovové, či už zlaté alebo strieborné.

matildadjerf@matildadjerf

Nápisy

Nedávno sa nosili na krku iniciálky, teraz to sú celé nápisy. Či už na retiazku zavesíte svoje vlastné meno alebo meno milovanej osoby, vytvoríte veľmi chic look.

sophiesuchan@sophiesuchan

Kruhové náušnice

Aj táto retro vychytávka si našla cestu do moderných šperkovníc. Nosia sa klasické, tenkú kruhy v rôznych veľkostiach, ale aj moderné hrubé, menšie verzie.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Foto: Instagram

1108

Súvisiace články