Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 28. august 2020

Letné farby, ktorých sa nevzdáme ani na jeseň

Koniec leta sa blíži, je na čase si to priznať. Aj keď toto leto bolo zvláštne aúplne iné ako ktorékoľvek predtým veríme, že ste si ho vychutnali naplno.

Letné farby, ktorých sa nevzdáme ani na jeseň

Koniec leta sa blíži, je na čase si to priznať. Aj keď toto leto bolo zvláštne a úplne iné ako ktorékoľvek predtým veríme, že ste si ho vychutnali naplno. Ešte nám však ostáva niekoľko krásnych, slnečných dní, počas ktorých určite plánujeme prevetrať naše obľúbené letné kúsky a farby. S týmito farbami krásne prejdete do jesennej módy, do ktorej pomocou nich prinesiete posledné kúsky letnej atmosféry.

Svetložltá

Jemné, pastelové tóny žltej nám budú aj na jeseň pripomínať slnečné letné dni a čo je najlepšie, s džínsovinou tvoria priam dokonalý pár. Oblečte si svoje obľúbené žlté šaty a na vrch prehoďte džínsovú bundu, alebo doplňte džínsy svetložltým kardigánom.

@vitaliia 

Béžová

Nečaká farba tohto leta, béžová sa stala jednou z najpopulárnejších farieb, keďže módny svet sa zamiloval do prírodných tónov aj materiálov. Nádherne doplní ostatné neutrálne farby, ale vyniknú s ňou aj pastelové či hlbšie tóny.

fashionismyfortees profile picture fashionismyfortee @fashionismyfortee

Slonovinová

Namiesto bielej sme toto leto nosili slonovinovú. Jemná, nežná farba si však nájde svoju cestu aj do jesenných outfitov. Noste j tón v tóne pre vytvorenie minimalistického looku alebo ju doplňte džínsovinou.

sophiesuchan@sophiesuchan

Mandarínková

Žiarivejší hit leta túto sezónu zastúpila mandarínková farba. Je šťavnatá, elektrizujúca, pútavá a pritom elegantná. Dokonalo doplní sivú, hnedú či bielu a akýkoľvek jesenný outfit okamžite rozjasní.

monikh@monikh

Pistáciová

Na letnú módu si pokojne zaspomínajte aj pomocou pistáciovej farby, ktorá sa stane vašou najobľúbenejšou kombináciou s hnedou! Toto kombo pôsobí prírodne, nenútene a veľmi elegantne, no zelená je zároveň osviežujúca.

amaka.hamelijnck@amaka.hamelijnck

Foto: Instagram

1165

Súvisiace články