Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 21. august 2020

Hat Season: Aké klobúky sa nosia?

Patríte k milovníčkam klobúkov alebo sa im vyhýbať najväčším oblúkom? Práve tento doplnok je dokonalým spestrením akéhokoľvek letného outfitu, či už sa chystáte do práce, na rande, na výlet či len na kúpalisko alebo na pláž.

Hat Season: Aké klobúky sa nosia?

Patríte k milovníčkam klobúkov alebo sa im vyhýbať najväčším oblúkom? Práve tento doplnok je dokonalým spestrením akéhokoľvek letného outfitu, či už sa chystáte do práce, na rande, na výlet či len na kúpalisko alebo na pláž. Nehovoriac o jeho ďalšom významnom benefite- je perfektnou ochranou pred úpalom a spálením tváre! Aké klobúky sa nosia túto sezónu?

@deborabrosa

Leto je už v plnom prúde a aj napriek najrôznejším reštrikciám si užívame leto naplno, ako sa len dá. Niektorí z nás vybehli k moru, iným stačia jazerá či hory v našich končinách. Podobne na tom sú aj svetové influencerky, niektoré sa odhodlali vycestovať do zahraničia, iné sa spoliehajú na krásy prírody svojej domoviny. Nech však sú kdekoľvek, ich outfitom štýl nikdy nechýba.

Jedným z najobľúbenejších doplnkov ku týmto outfitom sú aj klobúky, v rôznych štýloch, farbách, materiáloch, nosia sa akékoľvek. Styling jetakisto rôznorodý, zaujímavý a vždy inšpiratívny. Mnohé dámy stavili starú- dobrú klasiku v podobe slamených klobúkov, ktoré dokonalo vystihujú letnú atmosféru, evokujú prímorský vánok a hrejivé exotické lúče. Takýto klobúk sa dá využiť v rôznych kombináciách, či už s plavkami alebo oversized košeľou a džínsami, ale aj s romantickými šatami.

Foto: Instagram

Ďalším obľúbeným kúskom sú rybárske klobúky. Retro dizajn, ktorý si možno pamätáte z detstva je už dlhšie na vrchole popularity a nosí sa skutočne na najrôznejšie spôsoby. Populárnou voľbou sú nylonové modely, ktoré podčiarkujú retro dizajn, no často sa objavujú aj kvetované vzory. Nosiť sa takisto dajú so šatami, ku šortkovým kostýmom, ale aj na pláži.

Samostatnou kategóriou sú kovbojské klobúky, ktoré sa síce neobjavujú často, no ide o veľmi efektný kúsok, ktorý nadväzuje na kovbojské trendy, ktoré načali čižmy a neskôr kravská potlač. V kombinácii s nohavicovým kostýmom alebo maxi šatami dokáže vyzerať fakt chic.

Naše tipy:

Screenshot 2020 08 21 at 18.24.17Faithfull The Brand  Screenshot 2020 08 21 at 18.24.28Eugenia Kim 
ZARA 2ZARA  Screenshot 2020 08 21 at 18.25.47Mango 

Foto: archív značiek

1080

Súvisiace články