Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. august 2020

Nesmrteľné leto podľa Answear

Viac ako polovica leta je už za nami. Ak však máte pocit, že prešlo až príliš rýchlo, prezradíme vám, ako si ho predĺžiť.

Nesmrteľné leto podľa Answear

Viac ako polovica leta je už za nami. Ak však máte pocit, že prešlo až príliš rýchlo, prezradíme vám, ako si ho predĺžiť. Kalendár síce môže naznačovať, že prichádza čas na prechod ku jeseni, no pokiaľ nás vonku budú tešiť slnečné lúče, naše šatníky ovládnu hravé siluety a veselé farby, z leta si môžete spraviť nikdy nekončiaci sa stav mysle. Pomôže vám s tým aj kolekcia Gravity by Answear.

Kolekcia Gravity prichádza na vrchole leta s cieľom predĺžiť letnú atmosféru plnú dobrodružnosti, hravosti a samozrejme aj elegancie. Pomôžu nám v tom prvky inšpirované 60. rokmi, retro spomienky na letné festivaly, ale aj neutrálne a zemité kúsky, ktoré do outfitov prinášajú harmóniu.

Minulosť aj budúcnosť

Každý má tú svoju predstavu o lete, niekto uprednostňuje nadčasovú sofistikovanosť, iní si zase uletia na retro trendoch. Najlepšie je mať v šatníku obe tieto možnosti, ktoré podčiarknu rôzne stránky vašej osobnosti podľa nálady. Batikované vzory na tričkách, sukniach aj blúzkach reprezentujú práve hippie atmosféru festivalov, no vďaka príjemným pastelovým alebo neutrálnym farebným kombináciám pôsobia sviežo a hravo. Poriadnu dávku elegancie do šatníka zase prinesie trendy „piknikový“ vzor, ktorý krásne vynikne napríklad na šatách a je ideálnou voľbou na letné garden parties či oslavy.

Gravity by ANSWEAR 5

Naše tipy:

sukňa Answear 2sukňa Answear šaty Answearšaty Answear

Kúsky podľa nálady

Poznáte to, raz máte chuť na maximálnu ležérnosť, inokedy na veľmi ženskú eleganciu. V kolekcii Gravity by Answear preto nájdete zo všetkého trochu. Vyberať si môžete z farebných topov s veselou batikou, jemných saténových sukní v odtieňoch západu slnka aj tyrkysového mora, alebo z neutrálne ladených šortiek, blúzok, mikín aj šiat, ktorých cieľom je stať sa základom akéhokoľvek šatníka. Kombinujte ich a miešajte štýly, vytvorte si svoj vlastný, charakteristický letný look, porušte pravidlá a buďte dobrodružné.

Gravity by ANSWEAR 14  Gravity by ANSWEAR 10 

Naše tipy:

sukňa Answearsukňa Answear  tričko Answeartričko Answear 

Letný sorbet

Aký by mal byť pravý letný sorbet? Chladivý a sladký, presne taký, aká je kolekcia Gravity by Answear. Farebne skutočne pripomína ovocný sorbet plný šťavnatého ovocia pretože využíva kombinácie príjemných odtieňov ružovej, oranžovej, modrej či zelenej, no vďaka neutrálnym tónom krémovej, béžovej či svetlomodrej zase poskytuje voľnosť vytvárať vlastné recepty. Materiály zase odkazujú na sorbetovú ľahkosť a chladivosť. Príjemný, chladivý satén, vzdušná bavlna či recyklovaná látka cupro sú jednoducho skvelou voľbou na letné večery aj horúce dni.

Gravity by ANSWEAR 7  Gravity by ANSWEAR 13 

Naše tipy:

šaty Answear 2šaty Answear   šortky Answearšortky Answear 

Celú kolekciu Gravity by Answear nájdete tu.

Foto: Answear

    830

    Súvisiace články