Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 8. august 2020

Najodvážnejší trend leta

Zozadu nahá, spredu oblečená. Taký dojem vyvoláva jeden z najpopulárnejších trendov tohto leta, ktorý môžeme pokojne nazvať aj naked top.

Najodvážnejší trend leta

Zozadu nahá, spredu oblečená. Taký dojem vyvoláva jeden z najpopulárnejších trendov tohto leta, ktorý môžeme pokojne nazvať aj naked top. Ide o kúsok s veľmi úsporným využitím látky, ktorá zakrýva len to najdôležitejšie a väčšinou úplne odhaľuje chrbát. Zamilovali si ho influencerky aj modelky po celom svete.

@catchmeeksifyoucan

Hlavným poznávacím prvkom tohto trendu je teda odhalený chrbát, ktorý dekorujú len tenučké ramienka držiace maličký kúsok látky na svojom mieste. Zväčša ide o veľmi sexi, no stále elegantný kúsok, ktorý sa dá využiť na letné večery či už počas dovolenky, alebo doma pri večernom drinku v meste či na rande.

Najpopulárnejšou voľbou sú neutrálne, základné farby ako čierna, biela či krémová, ktorá podčiarkuje sofistikovanosť tohto kúsku. Častokrát sa nosí v kombinácii s trendy širokými nohavicami, ale aj s džínsami, s ktorými tvorí dokonalo kontrastný pár. Zladiť sa však dá aj s populárnymi sukňami, v prípade, že chcete dosiahnuť veľmi ženský outfit.

Farebne sa môžete sústrediť na kombinácie tón v tóne, ktoré opäť zvýraznia elegantnú stránku tohto outfitu, alebo môžete staviť na kombinácie dvoch neutrálnych farieb, napríklad populárnu kombináciu čiernej a bielej.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

970

Súvisiace články