Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. júl 2020

Letný must-have: Kabelka na rameno

Ani crossbody ani listová, kabelka s krátkym popruhom, ktorá sa dá nosiť v ruke aj cez rameno sa pomaly stáva prvou voľbou v letných outfitoch známych módnych influenceriek. Perfektne dopĺňa iné obľúbené trendy zhistórie, no dokonalo zapadá aj ku moderným kúskom.

Letný must-have: Kabelka na rameno

Ani crossbody ani listová, kabelka s krátkym popruhom, ktorá sa dá nosiť v ruke aj cez rameno sa pomaly stáva prvou voľbou v letných outfitoch známych módnych influenceriek. Perfektne dopĺňa iné obľúbené trendy z histórie, no dokonalo zapadá aj ku moderným kúskom. Ako sa dá nosiť?

@endlesslyloveclub

Tento praktický kúsok je veľmi všestranný a využiteľný takmer v akomkoľvek každodennom outfite. Pokojne touto kabelkou môžete doplniť nohavicový, ale aj sukňový kostým, čím vytvoríte elegantný outfit vhodný do práce či na formálnejšie príležitosti. Hodí sa však aj ku športovejším outfitom, džínsom, teplákovým súpravám a chunky teniskám.

V kombinácii s letnými šatami, jemnými topmi a sukňami pôsobí síce kontraste, no práve do takýchto outfitov prináša svieži vánok. Medzi influencerkami sú veľmi populárne najmä kabelky, ktoré oživli svetové značky zo svojich archívov, konkrétne Dior Saddle, Fendi Baguette, nylonové Prady, klasické chanelky či moderné modely z dielne aktuálnych obľúbencov ako Bottega Veneta či Celine.

Foto: Instagram

Avšak v prípade týchto kabeliek vôbec nejde o značku, ale o tvar a zaujímavý dizajn. Ten by mal v sebe niesť moderné aj retro prvky, vďaka čomu dokáže kabelka priniesť do outfitu príjemné osvieženie. Nahradíte toto leto svoju obľúbenú crossbody práve kabelkou cez rameno?

Naše tipy:

Foto: archív značiek

 

1875

Súvisiace články