Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. júl 2020

Letné šaty a tenisky

Tenisky kedysi boli výslovne športovou záležitosťou, ktorú sme využívali vo fitku, pri rannom behu či počas ľahkej turistiky. Teraz sú symbolom statusu, základom moderných šatníkov.

Letné šaty a tenisky

Tenisky kedysi boli výslovne športovou záležitosťou, ktorú sme využívali vo fitku, pri rannom behu či počas ľahkej turistiky. Teraz sú symbolom statusu, základom moderných šatníkov. Nosia sa k sukniam a šatám, čo nám poskytuje nielen dokonalé pohodlie, ale aj príležitosť na tvorbu zaujímavých outfitov. Ktoré tenisky najlepšie doplnia vaše letné šaty?

@heartzeena

Chunky

Masívne tenisky sú veľkým obľúbencom známych módnych ikon. Svoje miesto si našli aj v letných outfitoch, v kombinácii s mini, ale aj maxi modelmi.

lissyroddyy@lissyroddyy

Klasické

Na kalsických teniskách je skvelé to, že sú nadčasové a vysoko využiteľné na rôzne spôsoby. V kombinácii s letnými šatami pôsobia ležérne a dievčensky.

cassdimico@cassdimico 

Retro

Móda dnes miluje retro trendy viac ako kedykoľvek predtým. Ku letným šatám si preto pokojne môžete obuť model tenisiek ako vystrihnutý z 90.rokov.

emilyshak@emilyshak

Členkové

Či už siahnete po klasických Chuck Taylor alebo zvolíte luxusný model od Dior, krok vedľa neurobíte. High-tops alebo členkové tenisky prinesú do outfitu jemne punkový nádych.

fashionismyfortee@fashionismyfortee

Foto: Instagram

1804

Súvisiace články