Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 7. júl 2020

Letné outfity podľa Kalifornčaniek

Každá krajina, každé mesto má svoju špecifickú atmosféru a kultúru, od čoho sa odzrkadľuje nielen samotný životný štýl, ale aj spôsob obliekania. Ženy v Kalifornii sú známe svojou uvoľnenosťou miešajúcou sa s moderným bohémskym štýlom a nenúteným sexepílom.

Letné outfity podľa Kalifornčaniek

Každá krajina, každé mesto má svoju špecifickú atmosféru a kultúru, od čoho sa odzrkadľuje nielen samotný životný štýl, ale aj spôsob obliekania. Ženy v Kalifornii sú známe svojou uvoľnenosťou miešajúcou sa s moderným bohémskym štýlom a nenúteným sexepílom. Pozrite sa s nami, aké outfity vytvárajú v letnej sezóne a prineste trochu Kalifornie do našich končín.

Maxi šaty + podpätky

Outfit, ktorý už určite vyskúšala každá žena v Kalifornii. Je nadčasový, nenútený, veľmi sexi a ženský, no pritom sa dá prispôsobiť rôznym príležitostiam aj štýlom. Stačí pritom iba skombinovať dlhé, dámske šaty so sandálmi na podpätku. Štýl si pokojne prispôsobte podľa seba.

 Bermudy + mokasíny

Populárne bermudy v uliciach Los Angeles môžete vidieť pomerne často, nielen v letnej sezóne od oblečenia Mango. Vďaka priaznivému počasiu počas takmer celého roka sa naučili lokálne módne ikony skutočne kreatívne kombinovať tento kúsok. V aktuálnom období sa nosí v kombinácii s mokasínami alebo šľapkovými mokasínami. Skvelá, elegantná voľba do práce.

Minisukňa + košeľa

Toto je skvelý príklad kalifornského outfitu, ktorý bol populárny ešte predtým, ako sa vrátili košele s krátkym rukávom na výslnie. Ide o veľmi chic look od Mango, v ktorom sa môžete vyhrať s kombináciami vzorov, farieb aj materiálov, pričom výsledok môže byť elegantný, športový alebo úplne extravagantný, všetko je na vás.

aimeesong
 Džínsy + oversized tričko

Dokonalý outfit na lenivé dni, kedy sa vám nechce strácať čas rozmýšľaním nad kombináciami, no chcete zároveň vyzerať štýlovo. Stačí k džínsam doplniť oversized tričko, ktoré zastrčíte do nohavíc. Vytvoríte tak nielen krásnu siluetu, ale budete pôsobiť nadčasovo a ležérne.

Cyklistické šortky + crop top

Kalifornčanky chodievajú často na minitúry v Hollywood Hills, kde sa im naskytujú úžasné výhľady. Pri tejto činnosti volia populárne cyklistické šortky a crop topy, čo inšpirovalo aj ich bežný šatník. Túto kombináciu tak môžete vidieť bežne počas dňa v meste, či už na káve, na obede alebo na prechádzke v parku.

Saténový top + tepláky

Táto kombinácia zaručene vznikla počas domácej karantény, keď chceli byť dámy aspoň sčasti štýlové, avšak v maximálnom pohodlí. Luxusne pôsobiace, sexi saténové topy neváhali skombinovať so širokými teplákmi. Aby bol však výsledok dokonalý, zvolili ladiace, minimalistické farby. Teraz takéto outfity môžete bežne zahliadnuť aj v uliciach, nielen doma na konferenčnom hovore.

https://answear.sk

Foto: Instagram

2124

Súvisiace články