Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. júl 2020

Základ letného šatníka

Niektoré kúsky všatníku sú doslova nenahraditeľné. Nepodľahnú meniacim sa trendom ani zmenám vo vašom štýle.

Základ letného šatníka

Niektoré kúsky v šatníku sú doslova nenahraditeľné. Nepodľahnú meniacim sa trendom ani zmenám vo vašom štýle. Týchto 5 by malo tvoriť základ akéhokoľvek šatníka v lete. Pomôžu vám tvoriť štýlové outfity za akýchkoľvek podmienok a navyše sú veľmi pohodlné.

Saténová sukňa

Saténová sukňa sa objavila na scéne veľmi prekvapivo, no odvtedy sme si ju všetci zamilovali. Stala sa novodobou klasikou, ktorá sa veľmi jednoducho nosí, je komfortná a ešte veľmi chic. Jeden takýto kúsok sa preto zíde do každého šatníka.

@annelauremais

Nadčasový top

Top, ktorý vynosíte za akýchkoľvek podmienok. Taký, ktorý jednoducho doladíte ku džínsom, ale aj širokým nohaviciam či saku, alebo ho veľmi jednoducho spárujete so sukňou. Nikdy vás nesklame a zachráni vás aj vtedy, keď si nebudete vedieť dať rady.

weworewhat@weworewhat

Sandále

Táto položka na našom zozname je skutočným must-have, bez ktorého sa v lete nezaobídeme. Stavte na model, ktorý vám bude slúžiť roky, je kvalitný a univerzálny. Ak sa však nájde priestor pre viacero kúskov, tento rok určite stavte na remienkový dizajn.

chrystelleeriksberger@chrystelleeriksberger

Maxi šaty

Pohodlné maxi šaty, ktoré zakryjú všetko čo potrebujete a zároveň vám poskytnú dostatok voľnosti, slobody a letnej nálady. Sú ideálne na dni, kedy sa vám nechce vymýšľať čo na seba, ale aj na dni, kedy si chcete dopriať dovolenkovú atmosféru.

sincerelyjules

Šortky

Univerzálny pár šortiek je to, čo musí mať každý vo svojom šatníku. Nezáleží na tom, či si zvolíte džínsový model, ľanový kúsok alebo trendy kožený, na šortky určite nezabudnite. Najideálnejšie je samozrejme mať v šatníku taký, kúsok, ktorý nevyjde len tak z módy.

anoukyve@anoukyve 

Foto: Instagram

914

Súvisiace články