Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. júl 2020

Must-have sandále leta

Nebolo to tak dávno, čo sme sa zamilovali do remienkových sandálov shranatou špičkou. Teraz to však vyzerá tak, že na prvom mieste popularity našli svojho náhradníka.

Must-have sandále leta

Nebolo to tak dávno, čo sme sa zamilovali do remienkových sandálov s hranatou špičkou. Teraz to však vyzerá tak, že na prvom mieste popularity našli svojho náhradníka. Stanú sa nim pravdepodobne sandále s lanovým detailom, ktoré si podmanili šatníky svetových influenceriek.

@thesilvermermaidxo

Tento komfortný dizajn sandálov si okamžite našiel miesto v štýlových outfitoch. Na jednej strane nadväzuje na prírodné prvky, ktoré sú dnes veľmi populárne, no okrem toho dokonale ladí ku slameným detailom, ktoré radi nosíme na letných doplnkoch ako kabelky či klobúky. Nesie v sebe jemný námornícky prvok, keďže laná sa nám často spájajú práve s jachtením a plavbou na lodi.

Známe osobnosti siahajú po kúskoch v neutrálnych tónoch hnedej či bielej a čiernej, avšak výber je omnoho širší. Nájdete medzi nimi aj zaujímavé odtiene červenej či jemné pastelové tóny. Štýlovo sa zase hodia ku najrôznejším outfitom, či už uprednostňujete elegantné, športové, boho či romantické outfity.

Doplniť ich pokojne môžete ku minišatám, ale aj maxi sukniam, širokým nohaviciam, džínsovým šortkám, ale aj ku nohavicovým kostýmom. Opäť to všetko závisí na vašej predstavivosti a odvahe.

Foto: Instagram

Naše tipy:

Foto: archív značiek

1200

Súvisiace články