Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 30. jún 2020

Francúzske leto v šatníku

Naposledy sme sa pozreli na to, aké topánky neodmysliteľne patria do letných šatníkov štýlových Francúzok, ale aj na to, aké outfity počas horúcich letných dní tvoria. Teraz vám predstavujeme základné kúsky ich letných šatníkov, ktoré ovládli tohtoročné leto.

Francúzske leto v šatníku

Naposledy sme sa pozreli na to, aké topánky neodmysliteľne patria do letných šatníkov štýlových Francúzok, ale aj na to, aké outfity počas horúcich letných dní tvoria. Teraz vám predstavujeme základné kúsky ich letných šatníkov, ktoré ovládli tohtoročné leto. Inšpirujte sa s nami a prineste aj do svojho šatníka sofistikovaný francúzsky štýl.

Retro plavky

Trendy v plavkách sú dnes rôznorodé a často veľmi odvážne. Francúzky však preferujú sofistikovanosť a preto volia retro plavky s vysokým pásom a elegantným strihom.

@sabinasocol

Espadrilky

Nič nevystihuje francúzsky štýl tak ako práve espadrilky. Nosiť sa dajú na najrôznejšie spôsoby, hodia sa k rôznym outfitom a sú samozrejme pohodlné.

lenafarl @lenafarl

Šaty so špagetovými ramienkami

Šaty, ktoré sú základom leta vo Francúzsku, na prvý pohľad jednoduché, no pritom veľmi ženské a romantické. Nie sú extravagantné, ale nenápadne pútavé.

hannalhoumeau@hannalhoumeau

Háčkované

Aj 70.roky sa v šatníkoch Francúzok uchytili, napríklad aj prostredníctvom háčkovaných kúskov. Dokonale dopĺňajú nadčasové kúsky a prinášajú svieži závan do každého outfitu.

annelauremais@annelauremais

Slamený klobúk

Aj vlasy a tvár treba pred agresívnym slnkom chrániť. Na to používajú štýlové, elegantné klobúky, najmä tie slamené. Líšia sa veľkosťou aj štýlom, no stále sú rafinované.

basictouch@basictouch

Retro blúzka

Blúzky s maxi goliermi sa objavili na scéne už na jar, no Francúzky ich neodkladajú ani v lete. Stačí k nim hodiť klasické džínsy, espadrilky a môžete vyraziť.

nikaoltchitskaia@nikaoltchitskaia

Šatka do vlasov

Veľmi populárnym doplnkom je saténová šatka do vlasov, s ktorou sa dajú vymýšľať rôzne účesy. Použiť sa dá ako čelenka, ale uviazať ju môžete aj na pirátku či klasicky a lá 50.roky.

claire most@claire_most

Skrátený kardigán

Aj letné večery dokážu byť trochu chladnejšie a preto vo francúzskom šatníku nájdete letné verzie kardigánu. Častokrát sú skrátené a majú krátky rukáv. Hodia sa k šatám, sukniam aj nohaviciam.

tamaramory@tamaramory

Džínsové šortky s vysokým pásom

Ak športový outfit, tak jedine s džínsovými šortkami s vysokým pásom. K nim už stačí pridať len oversized košeľu alebo blúzku a ideálny letný outfit je na svete.

leiasfez@leiasfez

Slnečné okuliare a lá 70‘s

Francúzky nikdy neprepadli matrixovému trendu miniatúrny slnečných okuliarov, zahliadnete ich však v maxi modeloch inšpirovaných 70.rokmi!

estellechemouny@estellechemouny

Foto: Instagram

1534

Súvisiace články